Taurine poeder

6.5025.95 (incl.btw)

Taurine is erg belangrijk voor het lichaam

Wissen

Taurine heeft een belangrijke rol, bij verschillende processen in het lichaam.

Taurine wordt vaak een aminozuur genoemd, maar dit is het eigenlijk niet. Het is officieel een sulfonzuur, wat bij verschillende processen in het lichaam een belangrijke rol heeft. Vooral bij sporters die intensieve inspanningen leveren of personen die meer van hun lichaam vragen als een gemiddeld persoon, is het belangrijk om voldoende van dit aminozuur binnen te krijgen.

Taurine behoort tot de stoffen die het meest afwezig zijn in het lichaam. De rol in het lichaam wordt dan ook vaak ten onrechte onderschat. Het is ook een belangrijk ingrediënt van alle bekende energy drankjes en dat is natuurlijk ook niet zonder reden.

Het is uit dierlijke voedingsbronnen te halen en het lichaam is zelf ook in staat om taurine aan te maken. Echter bij intensief sporten of bij ziekte en herstel is dit niet voldoende. Wanneer je geen vlees en/of vis eet, krijgt je lichaam niet voldoende binnen van dit aminozuur, wat voor een tekort kan zorgen. Een tekort kan verschillende negatieve effecten op het lichaam hebben en vooral wanneer het lichaam intensieve inspanningen moet leveren of wanneer het moet herstellen.

Taurine kan op elk moment van de dag genomen worden, maar past ook perfect in de formule van je eigen pre workout.

 

De voordelen:

  • Puur product
  • Geen toegevoegde stoffen
  • Belangrijk voor verschillende processen in het lichaam
Verpakkingen

100 gram (excl. maatschep), 250 gram, 500 gram, 1000 gram

supplement facts

taurine poeder

 

 

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Taurine poeder” te beoordelen

Have a Question? Submit it here!

*
*

*