Taurine poeder

6.5025.95 (incl.btw)

5.00 van 5

Pure taurine poeder

Wissen

Taurine heeft een belangrijke rol, bij verschillende processen in het lichaam.

Taurine wordt vaak een aminozuur genoemd, maar dit is het eigenlijk niet. Het is officieel een sulfonzuur, wat bij verschillende processen in het lichaam een belangrijke rol heeft. Vooral voor sporters of mensen die zware inspanningen moeten leveren, is het belangrijk dat je voldoende van dit aminozuur binnen krijgt. Een tekort kan tot verschillende lichamelijke klachten leiden.

De rol van taurine in het lichaam werd vaak ten onrechte onderschat. Inmiddels wordt gelukkig steeds meer bekend door de wetenschap en de belangrijke functies die het in ons lichaam heeft.

Het is uit dierlijke voedingsbronnen te halen en het lichaam is zelf ook in staat om taurine aan te maken. Echter bij intensief sporten of bij ziekte en herstel is dit niet voldoende. Wanneer je geen vlees en/of vis eet, krijgt je lichaam niet voldoende binnen, wat voor een tekort kan zorgen. Een tekort kan verschillende negatieve effecten op het lichaam hebben en tot serieuze klachten leiden. Vooral wanneer het lichaam intensieve inspanningen moet leveren of wanneer het moet herstellen.

Taurine kan op elk moment van de dag genomen worden, maar past ook perfect in de formule van je eigen pre workout.

Het is ook een belangrijk ingrediënt van alle bekende energy drankjes en dat is natuurlijk ook niet zonder reden!

De voordelen:

  • Puur product
  • Geen toegevoegde stoffen
  • Belangrijk voor verschillende processen in het lichaam
Verpakkingen

100 gram (excl. maatschep), 250 gram, 500 gram, 1000 gram

supplement facts

taurine poeder

 

 

1 review for Taurine poeder


  1. 5 van 5

    :

    Nooit van gehoord maar omdat taurine in de pre workout combi pack zit en ik heel goed ga op die combi pack, een dikke 4 sterren!

Een beoordeling toevoegen

Have a Question? Submit it here!

*
*

*