Pramiracetam

27.9594.95 (incl.btw)

Alleen bestemd voor onderzoeksdoeleinden.

SALE!! -15%
Artikelnummer: N/B Categorie:

Wat is Pramiracetam

Pramiracetam is een krachtige nootropic en behoort tot de “racetam” familie. Dit is een verbeterde versie dan het bekendere piracetam en is wel 30 keer zo sterk. Het is een krachtige nootropic welke is ontdekt eind jaren 70 en werd toen gebruikt in onderzoeken bij Alzheimer patienten. Dit gaf gemengde effecten, waardoor het onderzoek naar de effecten en toepasbaarheden zijn doorgezet. Uiteindelijk is vooral gebleken dat het zeer potente nootropische eigenschappen heeft. Pramiracetam behoort dan ook tot de populairste leden van de racetam familie.

Waarom Pramiracetam

Het heeft een groot effect op de opname van choline in de hersenen, wat belangrijk is voor de acetylcholine synthese in de hersenen. Dit is belangrijk voor diverse processen in de hersenen. Pramiracetam verhoogt ook de Nitric Oxide productie in de hersenen, wat er voor zorgt dat de bloedvaten verwijden waardoor er meer zuurstof en voeding naar de hersenen kan vloeien. Pramiracetam is alleen bestemd voor onderzoeksdoeleinden. Omdat het choline opname vergroot in de hersenen, is het verstandig om er een choline product bij te nemen zoals alpha gpc of choline bitartraat. Hiermee haal je de volle potentie uit dit product!

 

Voordelen

  • Hoge kwaliteit
  • Verhoogt de choline opname
  • Diverse krachtige nootropische effecten

Maatschep:
De 0.625 cc scoop bevat ongeveer 400 mg.

Waarschuwing:
Dit is een voedingssupplement. Dit product is geen substituut voor gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Goed afsluiten en bewaar op een donkere, droge plek en buiten bereik van kinderen. Niet geschikt tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Dagelijkse dosering niet overschrijden.

*Aangezien dit product alleen voor onderzoeksdoeleinden bestemd is, mogen er geen reviews getoond worden.

Have a Question? Submit it here!

*
*

*

Shopping Cart
Scroll naar top
Onafhankelijk geverifieerd
6313 beoordelingen