Verzending:

Alle bestellingen die voor 19:00 uur zijn geplaatst, worden direct verzonden en worden de volgende (werk)dag afgeleverd. In het weekend worden er geen bestellingen verzonden. Wanneer de bestelling op vrijdag na 19.00 uur geplaats wordt, zal deze op maandag verzonden worden. Alle bestellingen worden na 19.00 uur aan de vervoerder overgedragen. Sportpoeders.nl werkt met verschillende vervoerders en is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging tijdens het afleverproces.

Levering gemist:

Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent, dan probeert de bezorger het de volgende (werk-)dag nog een keer. De bezorger laat een briefje achter in de brievenbus met informatie, wanneer het pakketje niet afgeleverd kon worden. Mocht de tweede aflever poging ook mislukken, dan kan het pakket de volgende dag afgehaald worden op het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Neem legitimatie en het briefje van de gemiste levering mee naar het afhaalpunt. *Dit kan per vervoerder afwijken.

Pakket volgen:

Elk pakket is voorzien van een Track & Trace code, waarmee u de verwachte levering zelf in de gaten kunt houden. Wanneer de pakketjes zijn verzonden, ontvangt u de mail met track and trace informatie. Heeft u geen mail ontvangen, kijk dan even in het spamfilter. Veel mailtjes worden helaas door het spamfilter tegen gehouden.

Verzendopties:

Bestellingen worden gratis verzonden naar Nederland, België en Duitsland bij een bestelwaarde vanaf €50.

U kunt voor verschillende verzend opties kiezen. Wij bieden u de mogelijkheid om tussen 3 vervoerders te kiezen die verschillende mogelijkheden bieden. U kunt kiezen uit de volgende opties:

-PostNL brievenbus pakket (bestelling tot 250 gr.)
-PostNL pakket
-DPD
-DPD pick up point
-DHL

Verzendkosten:

Bij bestellingen met een bestel waarde lager dan €50, worden de volgende prijzen gehanteerd:

Nederland

Pakket met een bestel waarde lager dan €15: €3.99

PostNL Brievenbus pakket (indien mogelijk en tot 250 gram): €2.99

PostNL Standaard pakket: €3.99

DPD standaard pakket: €3.99

DPD Pick up point: €3.99

DHL standaard pakket: €3.99

België

PostNL: €6.99

DPD Standaard pakket / Pick up point: €4.99

DHL: €5.99

Duitsland

PostNL: €6.99

DPD Standaard pakket / Pick up point: €4.99

DHL: €5.99

DHL parcel shop: €5.99

Overige landen:

Afhankelijk per land. Gebruik de verzendkosten calculator in het winkelmandje.