Verzending en kosten

Verzending en kosten

Alle bestellingen die voor 19:00 uur zijn geplaatst, worden direct verzonden en worden de volgende (werk)dag afgeleverd. Bezorgingen in Nederland worden door postNL verzorgd. In het weekend worden er geen bestellingen verzonden. Wanneer de bestelling op vrijdag na 19.00 uur geplaats wordt, zal deze op maandag verzonden worden.

Bestellingen tot 250 gram worden als brievenbus pakket verzonden. Het voordeel hiervan is dat het gewoon door de brievenbus past en u dus niet thuis hoeft te blijven. Deze zendingen zijn voorzien van een track and trace code.

Leveringen in België en Duitsland worden met PostNL of DPD verzonden. De verzendtijd is over het algemeen 2 werk dagen.

Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent komt de bezorger de volgende dag nog een keer langs. De bezorger laat beide keren een briefje achter in de brievenbus. Mocht je de tweede keer ook niet aanwezig zijn, dan kun je het pakket afhalen op het dichtsbijzijnde afhaalpunt van PostNL.

Bij vooruitbetaling per bank geldt dat je bestelling pas wordt verzonden, wanneer wij de betaling hebben ontvangen. Dit kan soms 1 of 2 dagen duren en is verschillend per bank.

Elke bestelling is voorzien van een Track & Trace code welke u automatisch per mail ontvangt, wanneer uw bestelling is verzonden. In deze mail vindt u een link, waarmee de bestelling te volgen is.

 

Bestellingen boven €50 worden gratis verzonden naar Nederland, België en Duitsland.

 

Verzendkosten voor bestellingen onder de €50:

Nederland:

Brievenbus pakket (bestellingen tot 250 gram): €2.49

Standaard pakket: €3.99

België:

Pakket: €4.95

Duitsland:

Pakket: €4.95