Verzending:

We bieden verschillende verzend opties aan en werken samen met DPD, DHL en UPS.

Bij bestellingen onder de €50, kan je zelf een verzend optie kiezen. Bij een minimale besteding van €50 is de verzending gratis en wordt het standaard met DPD verzonden. Wilt u liever gebruik maken van een DPD afhaal locatie of een andere verzendoptie, vermeld dit dan tijdens het afrekenen in het notitie veld. Heeft u hier vragen over, kunt u ons altijd een email sturen of vul het contact formulier in.

Afhaal locatie

Helaas is het nog niet mogelijk om zelf een afhaal locatie te kiezen tijdens het afrekenen. Wanneer je voor een afhaal locatie kiest, vul dan je eigen adres in als verzend adres. Vervolgens verzenden wij het naar de dichtstbijzijnde locatie van uw adres. Wilt u het op een andere afhaal punt laten bezorgen? Vul de locatie dan in als notitie tijdens het afrekenen of stuur ons een email. Woont u afgelegen of in een dorp, dan kan het helaas voorkomen dat er geen afhaal locatie is in uw directe omgeving. Uw bestelling wordt alsnog naar de dichtstbijzijnde locatie verstuurd. Wanneer uw bestelling verzonden is, ontvangt u een email met de track and trace code en hier staat ook de afhaal locatie vermeld.

Levering gemist:

Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent, dan brengt de bezorger het naar een afhaal locatie. De bezorger laat een briefje achter in de brievenbus waar de afhaal locatie op vermeld staat. Neem legitimatie en het briefje van de gemiste levering mee naar het afhaalpunt, anders krijgt u het pakketje niet mee. Uw pakket blijft hier minimaal 7 dagen liggen en daarna gaat het retour naar ons.

Pakket volgen:

Elk pakket is voorzien van een Track & Trace code, waarmee u de verwachte levering zelf in de gaten kunt houden. Wanneer de pakketjes zijn verzonden, ontvangt u een email met de track and trace informatie. Heeft u geen email ontvangen, kijk dan even in het spamfilter. Veel mailtjes worden helaas door het spamfilter tegen gehouden.

Verzend informatie en verzendkosten:

Hieronder vindt u de verschillende verzend mogelijkheden per vervoerder en bijbehorende verzendingsvoorwaarden en leveringsvoorwaarden.

Het kan helaas voorkomen dat de aflevering van een pakket vertraging oploopt bij de vervoerder. Dit kan verschillende oorzaken hebben en hier hebben wij geen invloed op. Mocht uw bestelling de volgende dag niet geleverd zijn, wacht het dan nog even tot de volgende dag af. Wanneer het de volgende dag nog niet geleverd is, neem dan contact met ons op en dan nemen wij direct contact op met de vervoerder.

*Wanneer uw bestelling een waarde heeft lager dan €15, dan gelden er andere verzendkosten. Voor de exacte verzendkosten, kunt u het winkelmandje raadplegen nadat u het product hierin geplaatst heeft.

 

vERZENDING NEDERLAND

vERZENDING bELGIË