Verzending en kosten

Verzending:

Wij werken samen met DHL en bieden verschillende verzend opties aan. Voor zendingen binnen Nederland kunt u tot 23.59 uur bestellen en dan wordt het de volgende dag bezorgd. Het kan helaas wel eens voorkomen dat er een vertraging ontstaat bij de vervoerder tijdens het sorteerproces of wegens andere redenen. In dit geval krijgt u hierover melding van DHL. Hier kunnen wij helaas geen invloed op uitoefenen.

Wanneer u kiest voor een levering met DHL expres, moet de bestelling voor 16.30 uur geplaatst worden.

Kosten:

Bij bestellingen onder de €60, wordt er €3.99 aan verzendkosten gerekend. Bestellingen boven de €60 worden gratis verzonden.

Wanneer uw bestelling boven de 15 kg. is of wanneer u voor aanvullende verzendopties kiest, kan er een extra toeslag worden gevraagd voor de verzending. Dit wordt weergegeven tijdens het afrekenen.

Afhaal locatie:

Wilt u het pakketje liever afhalen op een afhaal punt, wanneer het u uitkomt? Dit kan eenvoudig met de DHL service point verzendmethode. U kunt zelf uw afhaalpunt kiezen tijdens het afreken proces.

Brievenbuspakket:

We bieden ook de mogelijkheid om kleine bestelling als brievenbuspakket te verzenden. Uw bestelling moet dus door de brievenbus passen. Een brievenbuspakket zending kan maximaal 250 gram bevatten en geen producten zoals energyblikjes of producten welke in potjes verpakt zijn. Als u toch voor een brievenbus pakket verzending kiest, terwijl dit niet aan de eisen voldoet zijn wij genoodzaakt om de overige verzendkosten in rekening te brengen. Na deze betaling wordt de bestelling pas verzonden.

Levering gemist:

Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent, dan brengt de bezorger het bij de buren of naar een afhaal locatie. De bezorger laat een briefje achter in de brievenbus waar het pakketje is achtergelaten. Neem legitimatie en het briefje van de gemiste levering mee naar het afhaalpunt, anders krijgt u het pakketje niet mee. Uw pakket blijft hier maximaal 7 dagen liggen en daarna gaat het retour naar ons. Wanneer het pakketje opnieuw verstuurd moet worden, zijn de kosten voor de ontvanger.

Pakket volgen:

Elk pakket is voorzien van een Track & Trace code, waarmee u de verwachte levering zelf in de gaten kunt houden. Ook kunt u eventueel wijzigingen doorgeven voor de aflevering. Wanneer de pakketjes zijn verzonden, ontvangt u een email met de track and trace informatie. Heeft u geen email ontvangen, kijk dan even in het spamfilter. Veel mailtjes worden helaas door het spamfilter tegen gehouden.

Niet ontvangen:

Het kan helaas voorkomen dat de aflevering van een pakket vertraging oploopt bij de vervoerder. Dit kan verschillende oorzaken hebben en hier hebben wij geen invloed op. Mocht uw bestelling de volgende dag niet geleverd zijn, wacht het dan nog even tot de volgende dag af. Wanneer het de volgende dag nog niet geleverd is, neem dan contact met ons op en dan nemen wij direct contact op met de vervoerder. We kunnen dan een onderzoek opstarten bij DHL om uit te zoeken wat er aan de hand is met de zending. Zo’n onderzoek kan enkele dagen duren, dus helaas moeten we deze resultaten afwachten. Het komt vaak voor dat het pakketje alsnog wordt geleverd na het opstarten van een onderzoek.

 

 

Would you like to have €5,- discount?

Join our newsletter and receive €5,- discount on your order! Stay on top of our weekly deals and new products.

We won't spam you! Read our privacy policy for more information.

Shopping Cart
Scroll naar top
Onafhankelijk geverifieerd
6313 beoordelingen