Verzending en kosten

Verzending:

Wij werken samen met DHL en bieden verschillende verzend opties aan. Voor zendingen binnen Nederland kunt u tot 23.59 uur bestellen en dan wordt het de volgende dag thuis bezorgd. Wanneer u kiest voor een DHL servicepunt, dan hanteren we een uiterste besteltijd van 18:15 uur voor een levering op de volgende dag.

Het kan helaas wel eens voorkomen dat er een vertraging ontstaat bij de vervoerder tijdens het sorteerproces of wegens andere redenen. In dit geval krijgt u hierover melding van DHL. Hier kunnen wij helaas geen invloed op uitoefenen. Wanneer de vertraging langer dan 4 dagen duurt, laat het ons dan weten via de mail of via het contact formulier. Dan kunnen wij een onderzoek starten bij DHL om uit te laten zoeken wat er aan de hand is met de zending. Een onderzoek kan een paar werkdagen duren, voordat het pakketje is getraceerd.

Kosten:

Nederland: Bij bestellingen onder de €50, wordt er €3.99 aan verzendkosten gerekend. Bestellingen boven de €50 worden *gratis verzonden.

*Wanneer uw bestelling boven de 15 kg. uitkomt, zal de gratis verzending vervallen. Afhankelijk van het gewicht zal er een passend verzendtarief worden gevraagd. Of wanneer u voor aanvullende verzendopties kiest, kan er een extra toeslag worden gevraagd voor de verzending. Dit wordt weergegeven tijdens het afrekenen.

België: Bij bestellingen onder de €60, wordt er €5.49 aan verzendkosten gerekend. Bestellingen boven de €60 worden gratis verzonden.

Wanneer uw bestelling meer dan 2 kg. bevat, zal de gratis verzending vervallen of zullen er extra verzendkosten worden gerekend. Afhankelijk van het gewicht zal er een passend verzendtarief worden gevraagd. Dit wordt weergegeven tijdens het afrekenen.

DHL servicepunt

Wilt u het pakketje liever afhalen op een afhaal punt, wanneer het u uitkomt? Dit kan eenvoudig met de DHL service point verzendmethode. U kunt zelf uw afhaalpunt kiezen tijdens het afreken proces.

Bestellingen boven de 23 kg. worden niet geaccepteerd door een DHL servicepunt. In dit geval dient u voor thuisbezorging te kiezen.

Brievenbuspakket:

We bieden ook de mogelijkheid om kleine bestelling als brievenbuspakket te verzenden. Uw bestelling moet dus wel door de brievenbus passen. Een brievenbuspakket zending kan maximaal 250 gram bevatten en geen producten zoals energyblikjes of producten welke in potjes verpakt zijn. Als u toch voor een brievenbus pakket verzending kiest, terwijl dit niet aan de eisen voldoet zijn wij genoodzaakt om eerst de overige verzendkosten in rekening te brengen. Na deze betaling wordt de bestelling pas verzonden.

Levering gemist:

Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent, dan brengt de bezorger het bij de buren of naar een afhaal locatie. De bezorger laat een briefje achter in de brievenbus waar het pakketje is achtergelaten. Neem legitimatie en het briefje van de gemiste levering mee naar het afhaalpunt, anders krijgt u het pakketje niet mee. Uw pakket blijft hier maximaal 7 dagen liggen en daarna gaat het retour naar ons. Wanneer het pakketje opnieuw verstuurd moet worden, zijn de kosten voor de ontvanger.

Pakket volgen:

Elk pakket is voorzien van een Track & Trace code, waarmee u de verwachte levering zelf in de gaten kunt houden. Ook kunt u eventueel wijzigingen doorgeven voor de aflevering. Wanneer de pakketjes zijn verzonden, ontvangt u een email met de track and trace informatie. Heeft u geen email ontvangen, kijk dan even in het spamfilter. Veel mailtjes worden helaas door het spamfilter tegen gehouden.

Niet ontvangen:

Het kan helaas voorkomen dat de aflevering van een pakket vertraging oploopt bij de vervoerder. Dit kan verschillende oorzaken hebben en hier hebben wij geen invloed op. Mocht uw bestelling de volgende dag niet geleverd zijn, wacht het dan nog even tot de volgende dag af. Wanneer het de volgende dag nog niet geleverd is, neem dan contact met ons op en dan nemen wij direct contact op met de vervoerder. We kunnen dan een onderzoek opstarten bij DHL om uit te zoeken wat er aan de hand is met de zending. Zo’n onderzoek kan enkele dagen duren, dus helaas moeten we deze resultaten afwachten. Het komt vaak voor dat het pakketje alsnog wordt geleverd na het opstarten van een onderzoek.

 

 

Would you like to have €5,- discount?

Join our newsletter and receive €5,- discount on your order! Stay on top of our weekly deals and new products.

We won't spam you! Read our privacy policy for more information.

Shopping Cart
Scroll naar top
Wat onze klanten zeggen
6301 beoordelingen