Verzending en kosten

Verzending:

We bieden verschillende verzend opties aan en werken samen met DHL. Voor reguliere zendingen met DHL kunt u tot 18.15 uur bestellen, zodat uw pakketje nog dezelfde dag wordt verzonden. Deze worden dan in principe de volgende dag geleverd door DHL, maar het kan helaas wel eens voorkomen dat er een vertraging ontstaat tijdens het sorteerproces en dat de levering langer duurt. Hier kunnen wij geen invloed op uitoefenen.

Wanneer u kiest voor een levering met DHL expres, moet de bestelling voor 16.30 uur geplaatst worden.

Afhaal locatie:

Wilt u het pakketje liever afhalen op een afhaal punt, wanneer het u uitkomt? Dit kan eenvoudig met de DHL service point verzendmethode. U kunt zelf uw afhaalpunt kiezen tijdens het afreken proces.

Brievenbuspakket:

We bieden ook de mogelijkheid om kleine bestelling als brievenbuspakket te verzenden. Uw bestelling moet dus door de brievenbus passen. Een brievenbuspakket zending kan maximaal 250 gram bevatten en geen geen producten wat in potjes zit, zoals een pre workout of fatburner. Als u toch voor een brievenbus pakket verzending kiest, terwijl dit niet aan de eisen voldoet zijn wij genoodzaakt om de overige verzendkosten in rekening te brengen. Na deze betaling wordt de bestelling pas verzonden.

Levering gemist:

Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent, dan brengt de bezorger het naar een afhaal locatie. De bezorger laat een briefje achter in de brievenbus waar de afhaal locatie op vermeld staat. Neem legitimatie en het briefje van de gemiste levering mee naar het afhaalpunt, anders krijgt u het pakketje niet mee. Uw pakket blijft hier minimaal 7 dagen liggen en daarna gaat het retour naar ons.

Pakket volgen:

Elk pakket is voorzien van een Track & Trace code, waarmee u de verwachte levering zelf in de gaten kunt houden. Wanneer de pakketjes zijn verzonden, ontvangt u een email met de track and trace informatie. Heeft u geen email ontvangen, kijk dan even in het spamfilter. Veel mailtjes worden helaas door het spamfilter tegen gehouden.

Niet ontvangen:

Het kan helaas voorkomen dat de aflevering van een pakket vertraging oploopt bij de vervoerder. Dit kan verschillende oorzaken hebben en hier hebben wij geen invloed op. Mocht uw bestelling de volgende dag niet geleverd zijn, wacht het dan nog even tot de volgende dag af. Wanneer het de volgende dag nog niet geleverd is, neem dan contact met ons op en dan nemen wij direct contact op met de vervoerder. We kunnen dan een onderzoek opstarten bij DHL om uit te zoeken wat er aan de hand is met de zending. Zo’n onderzoek kan enkele dagen duren, dus helaas moeten we deze resultaten afwachten. Het komt vaak voor dat het pakketje alsnog wordt geleverd na het opstarten van een onderzoek.

 

 

Shopping Cart
Scroll naar top
Wat onze klanten zeggen
6119 beoordelingen