Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, je artikel retour te sturen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je het product hebt ontvangen. Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief verzendkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons aangeboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij de herroepingsmededeling hebben ontvangen. Wanneer wij de herroepingsmededeling ontvangen hebben, ontvangt u het retour adres. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, dan worden de verzendkosten niet terug betaald. Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de transactie oorspronkelijk is verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; er worden in ieder geval geen kosten in rekening gebracht voor de terubetaling. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Na herroeping moet je de goederen zo snel mogelijk, en binnen 14 dagen aan ons terugzenden of overhandigen. Je bent op tijd als de goederen zijn teruggestuurd voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Je kunt een artikel alleen retourneren wanneer:

  • Het artikel compleet en in geval van supplementen ongeopend is. Dit i.v.m. gezondheid bescherming en/of hygiëne na het verbreken van de verzegeling na levering.
  • Het product binnen de garantietermijn defect is gegaan.

Wanneer we de zending hebben ontvangen, zullen we deze beoordelen of het aan de retour voorwaarden voldoet. Hierna zullen we pas overgaan tot terug betaling.

 

Ruilen

Het omruilen van producten is niet mogelijk. Wel kunnen we een korting code aanmaken met dezelfde waarde als het product wat retour is gestuurd. Dan kan er een nieuwe bestelling geplaatst worden en deze code gebruikt worden.

Retour kosten

Wij brengen geen kosten in rekening voor een retour zending. De klant is zelf wel verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retour zending.

Er hoeven geen verzendkosten betaald te worden indien:

  • Er een verkeerd product is geleverd.
  • Het product geopend geleverd is.
  • De houdbaarheidsdatum verstreken is.