Over ons

WIL JE MEER WETEN OVER SPORTPOEDERS.NL?

Sportpoeders.nl is een webshop waar je sport supplementen, nutraceuticals en nootropics in de pure vorm kunt kopen. Er zijn geen suikers, kleurstoffen, smaakstoffen-, conserveringsmiddelen of andere onnodige ingrediënten aan de producten toegevoegd, tenzij anders vermeld.

Wij zagen dat er steeds meer behoefte kwam naar pure en eerlijke producten van hoge kwaliteit. Ook kwam er steeds meer vraag naar de speciale en unieke stoffen op de markt, die in Europa bijna of helemaal niet verkrijgbaar zijn. Hier moest verandering in komen!

Na een strenge selectie procedure hebben we een aantal leveranciers geselecteerd. Deze leveranciers zijn gecertificeerd en kunnen ons een constante en de hoogst haalbare kwaliteit leveren. Zelf werken wij ook volgens een goedgekeurd HACCP plan, waardoor jullie verzekerd zijn van de beste kwaliteit producten.

Hoge kwaliteit kost nou eenmaal wat meer, maar om toch goedkope prijzen te kunnen hanteren hebben we een aantal keuzes moeten maken.

  • Geen dure reclame campagnes.
  • Kortings acties beperkt houden.
  • Geen samples en goodies bij elke bestelling.
  • Zoveel mogelijk zelf doen en niet alles uitbesteden.

We zullen regelmatig, nieuwe producten aan het assortiment toevoegen. Heb je interesse in een bepaald product? Laat het ons dan weten en dan wordt dit genoteerd. Wanneer er veel vraag is naar een product, zullen wij bekijken of we dit kunnen opnemen in het assortiment.

Would you like to have €5,- discount?

Join our newsletter and receive €5,- discount on your order! Stay on top of our weekly deals and new products.

We won't spam you! Read our privacy policy for more information.

Shopping Cart
Onafhankelijk geverifieerd
6607 beoordelingen
$(document).ready(function() { $(".add_to_cart_button").removeClass("ajax_add_to_cart") });