Over ons

WIL JE MEER WETEN OVER SPORTPOEDERS.NL?

Sportpoeders.nl is een webshop waar je sport supplementen, nutraceuticals en nootropics in de pure vorm kunt kopen. Er zijn geen suikers, kleur-, smaak-, conserveringsmiddelen of andere onnodige ingrediënten aan de producten toegevoegd. Helemaal puur zoals het hoort!

Supplementen gebruikers ervaren regelmatig last van de darmen of hebben andere lichamelijke klachten. Dit kan door een ingrediënt komen, welke is toegevoegd aan het product. We hebben al veel positieve reacties ontvangen van klanten, dat ze deze klachten bij onze producten niet ervaren. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld onze eiwit, die naturel en vrijwel geheel lactose vrij is.

Alle supplementen die wij leveren komen direct van de fabrikant/leverancier. Hierdoor hebben we zelf de controle over de kwaliteit en weten we zeker dat de producten aan onze strenge eisen voldoen. Alle producten komen van gecertificeerde leveranciers die volgens de juiste methodes werken. We hanteren een strenge selectie procedure voor de leveranciers, om zeker te zijn van de beste kwaliteit.

Sportpoeders.nl is flink aan het groeien, maar we zijn natuurlijk nog niet te vergelijken met de grootste online supplementen shops. Toch zijn onze prijzen erg scherp, terwijl we hoge kwaliteit bieden.

We zullen hieronder enkele voorbeelden geven, waarom er zulke scherpe prijzen gehanteerd kunnen worden.

  • Wij werken niet met samples.
  • Er wordt niet met hoge kortingen gestunt.
  • Er wordt met kleinere winst marges gewerkt.
  • We kopen direct in bij de fabrikant/leverancier.

We zullen regelmatig, nieuwe producten aan het assortiment toevoegen. Heb je interesse in een bepaald product? Laat het ons dan weten en dan wordt dit genoteerd. Is er veel vraag naar een bepaald product, dan kunnen we dit product misschien wel aan het assortiment voegen!