Over ons

WIL JE MEER WETEN OVER SPORTPOEDERS.NL?

Sportpoeders.nl is een webshop waar je sport supplementen, plant extracten, nutraceuticals en nootropics in de pure vorm kunt kopen. Er zijn geen suikers, kleur-, geur-, smaak- of andere onnodige stoffen aan de producten toegevoegd.

Alle supplementen die wij leveren komen direct van de fabrikant/leverancier. Hierdoor hebben we zelf de controle en weten we zeker dat de producten aan onze strenge eisen voldoen. Alle producten komen van gecertificeerde leveranciers die volgens de juiste richtlijnen werken en over de juiste certificaten beschikken. We hebben een strenge selectie procedure opgesteld voor leveranciers, om zeker te zijn van de beste kwaliteit.

Omdat de prijzen van sportpoeders.nl erg scherp zijn, wordt er misschien gedacht dat onze kwaliteit wel slechter zal zijn als de grote supplementen shops. Dit is zeker niet het geval.

We zullen hieronder enkele voorbeelden geven, waarom we zulke scherpe prijzen kunnen hanteren.

  • We kopen direct in bij de fabrikant/leverancier
  • Er worden kleinere winst marges gehanteerd.
  • Er wordt niet met hoge kortingen gestunt.
  • We geven geen gratis producten of samples weg bij kleine bestellingen.

Op deze manier is het mogelijk voor sportpoeders.nl om met de grotere supplementen shops te concurreren en doen we niets af aan de kwaliteit.

We zullen regelmatig nieuwe producten aan het assortiment toevoegen. Heb je interesse in een bepaald product? Laat het ons dan weten en dan wordt dit genoteerd. Is er veel vraag naar een bepaald product, dan kunnen we dit product misschien wel aan het assortiment voegen!