L-Citrulline Malaat 2:1

8.9549.95 (incl.btw)

Sterke N.O booster die voor een sterke pomp zorgt

Wissen

 

 L-Citrulline Malaat is een sterke N.O booster die populair is vanwege verschillende eigenschappen.

L-Citrulline Malaat  is een niet essentieel aminozuur dat vooral voorkomt in fruit. Het bekendste fruitsoort waar het in grote concentraties voorkomt, is de water meloen. Je moet wel minimaal 1 hele watermeloen eten, wil je een geschikte dosering citrulline binnen krijgen. Een hele watermeloen van een paar kilo eten, voordat je gaat trainen lijkt ons niet zo’n slim idee.

In het lichaam wordt Citrulline omgezet in het aminozuur Arginine. Waarom dan niet gewoon Arginine nemen? Uit onderzoek is gebleken dat de hoeveelheid Arginine in het lichaam groter is, wanneer er L-Citrulline wordt gebruikt in plaats van de normale L-Arginine.

Het is een sterke N.O booster en daarom kom je het ook in de meeste pre workout supplementen tegen. Het zorgt voor een flinke pomp in de spieren en vergroot de vasculariteit, wat zorgt voor die harde en droge look.

Het heeft nog meer positieve effecten op het lichaam die vooral voor de sporter erg handig kunnen zijn. Helaas mogen we vanwege de wetgeving geen effecten beschrijven, maar op internet is voldoende informatie te vinden. Je kan ons ook een mailtje sturen met je vraag.

De Citrulline is gekoppeld aan Malaat, ook wel bekend als Appelzuur. Malaat heeft ook enkele postieve eigenschappen voor sporters en gecombineerd met Citrulline heb je de perfecte combinatie die voor betere resultaten zorgt.

Dit is een 2:1 verhouding, wat wil zeggen dat het uit 75% L-Citrulline bestaat en uit 25% Malaat.

Combineer L-Citrulline Malaat met L-AAKG voor een super pomp!

 

De voordelen:

  • Sterk effect
  • Puur product
  • Past in elke pre workout formule
  • Bevat geen toegevoegde stoffen

 

 

Aanbevolen dosering

Neem een dosering van 3 tot 6 gram.

Neem 30 minuten voor aanvang sport.

Dosis

De 1.7 cc maatschep bevat ongeveer 1,2 gram L-Citrulline Malaat

Supplement facts

l-citrulline malaat

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “L-Citrulline Malaat 2:1” te beoordelen

Have a Question? Submit it here!

*
*

*