L-Citrulline Malaat 2:1

8.9549.95 (incl.btw)

Sterker effect dan L-Arginine

Wissen

L-Citrulline Malaat is één van de sterkste en populairste N.O boosters!

N.O boosters zoals L-Citrulline malaat worden veel gebruikt door sporters, vanwege de positieve eigenschappen die het bezit. Vanwege de positieve eigenschappen wordt het bijna in alle pre workout supplementen gebruikt. N.O boosters kunnen ondersteuning bieden, bij het behalen van je doelen.

L-Citrulline is een niet essentieel aminozuur dat vooral voorkomt in fruit. Het bekendste fruitsoort waar het in grote concentraties voorkomt, is de water meloen. Er moet wel een hele watermeloen gegeten worden, wil je een geschikte dosering citrulline binnen krijgen. Dit lijkt ons niet echt een slim idee, als er daarna nog gesport moet worden.

Het is de voorloper van Arginine en in het lichaam wordt Citrulline omgezet in het aminozuur Arginine. Uit onderzoek is gebleken dat de concentratie Arginine in het lichaam groter is, wanneer er extra citrulline wordt toegevoegd. Het toevoegen van L-Arginine heeft niet veel effect, omdat dit slecht wordt opgenomen door het lichaam.

L-Citrulline Malaat wordt in bijna alle Pre workout formules gebruikt vanwege zijn sterke werking!

Deze L-Citrulline is gekoppeld aan de voedingsstof Malaat, ook wel bekend als Appelzuur. Malaat / Appelzuur staat bekend om zijn gezonde eigenschappen die het op ons lichaam heeft. Gecombineerd met L-Citrulline krijg je een sterke combinatie die voor een effectievere werking zorgt.

Het heeft veel positieve effecten op het lichaam en spieren, die vooral voor de sporter erg handig kunnen zijn. Helaas mogen we vanwege EU wetgeving geen effecten en werking beschrijven, maar op internet is voldoende informatie te vinden. Heb je toch nog vragen, stuur ons dan een e-mail of vul het contact formulier in.

Combineer L-Citrulline Malaat met L-AAKG en ervaar een super pomp!

 

De voordelen:

  • Sterk effect
  • Puur product
  • Verhoogd Arginine concentratie
  • Past in elke pre workout formule
  • Bevat geen toegevoegde stoffen

 

 

Aanbevolen dosering

Neem een dosering van 3 tot 6 gram.

Neem 30 minuten voor aanvang sport.

Dosis

De 1.7 cc maatschep bevat ongeveer 1,2 gram L-Citrulline Malaat

Supplement facts

l-citrulline malaat

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “L-Citrulline Malaat 2:1” te beoordelen

Have a Question? Submit it here!

*
*

*