L-Citrulline Malaat 2:1

8.5044.95 (incl.btw)

  • Sterke N.O booster
  • Bezit sterke eigenschappen
  • Haalt het maximale uit je training
  • Bied ondersteuning bij het halen van je doelen
Wissen

L-Citrulline Malaat is één van de sterkste en populairste N.O boosters!

N.O boosters zoals L-Citrulline malaat worden veel gebruikt door sporters, vanwege de positieve eigenschappen die het bezit. Vanwege de positieve eigenschappen wordt het bijna in alle pre workout supplementen gebruikt. N.O boosters verhogen de stikstof productie en kunnen ondersteuning bieden bij het behalen van je doelen.

L-Citrulline is een niet essentieel aminozuur dat vooral voorkomt in fruit. Het bekendste fruitsoort waar het in grote concentraties voorkomt, is de water meloen. Er moet dan wel een hele watermeloen gegeten worden, wil je een geschikte dosering citrulline binnen krijgen. Dit lijkt ons niet echt een slim idee, als er daarna nog gesport moet worden.

Citrulline is de voorloper van Arginine en in het lichaam wordt Citrulline omgezet in het aminozuur Arginine. Uit onderzoek is gebleken dat de concentratie Arginine in het lichaam groter is, wanneer er citrulline wordt toegevoegd in plaats van L-Arginine. Een L-Arginine supplement heeft weinig effect, omdat dit slecht wordt opgenomen door het lichaam.

L-Citrulline Malaat wordt in bijna alle Pre workout formules gebruikt vanwege zijn sterke eigenschappen!

Deze L-Citrulline is gekoppeld aan de voedingsstof Malaat, ook wel bekend als Appelzuur. Malaat / Appelzuur staat bekend om zijn gezonde eigenschappen die het op ons lichaam heeft. Gecombineerd met L-Citrulline krijg je een sterke combinatie die voor een effectievere werking zorgt.

Het heeft veel positieve effecten op het lichaam en spieren, die vooral voor de sporter erg handig kunnen zijn. Helaas mogen we vanwege EU wetgeving geen effecten en werking beschrijven, maar op internet is voldoende informatie te vinden. Heb je toch nog vragen, stuur ons dan een e-mail of vul het contact formulier in.

Combineer L-Citrulline Malaat met L-AAKG en ervaar een nog krachtigere werking!

 

De voordelen:

  • Sterk effect
  • Puur product
  • Verhoogd Arginine concentratie
  • Past in elke pre workout formule
  • Bevat geen toegevoegde stoffen

 

 

Gewicht Niet beschikbaar
Maatschep

Inclusief* 15 cc maatschep en bevat ongeveer 10 gr.
*100 gr. verpakking is exclusief maatschep. 1 volle theelepel staat gelijk aan 5 gr.

Allergenen

Vrij van allergenen

Vegetarisch

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Let op!

Raadpleeg eerst uw arts voordat u supplementen gaat gebruiken in geval van gezondheidsproblemen, zwangerschap of medicijn gebruik.

Supplement facts

l-citrulline malaat

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “L-Citrulline Malaat 2:1” te beoordelen

Have a Question? Submit it here!

*
*

*