Fenegriek extract

7.9519.95 (incl.btw)

5.00 out of 5
 • Veelzijdig natuurlijk product
 • Bezit anabole eigenschappen
 • Bevat veel gezonde voedingsstoffen
 • Kan hulp bieden bij het behalen van je doelen
Wissen

Fenegriek extract is een natuurlijk product en bezit anabole eigenschappen.

Fenegriek extract wordt van de zaden van de fenegriek plant gemaakt. In het verre verleden werd dit al gebruikt door de Egyptenaren en Romeinen voor de verschillende gezonde effecten op het lichaam. Zo werd het zelfs gebruikt als geneesmiddel voor verschillende lichamelijke kwalen. Nog steeds wordt het veel gebruikt in de Chinese en Arabische traditionele geneeskunde. Het wordt ook in de keuken gebruikt als toevoeging in gerechten, vanwege de specifieke smaak.

Fenegriek wordt niet alleen gebruikt vanwege zijn gezonde eigenschappen, maar ook vanwege enkele eigenschappen die voordeel bieden aan mannelijke bodybuilders.

Ons fenegriek extract 50% bevat 4 Hydroxyisoleucine en steroïde saponinen. Daarnaast zit het nog vol met verschillende B vitamines en een ruime hoeveelheid mineralen. In onze voeding zitten helaas weinig mineralen. Fenegriek zaden zitten vol met mineralen, die belangrijk zijn voor een gezond en sterk lichaam.

Fenegriek is ook in staat om het transport en de opname van creatine te verbeteren.

Fenegriek is een plant die veel onderzocht is door wetenschappers op de verschillende gezonde eigenschappen die deze plant bevat. Er zijn ook veel specifieke onderzoeken gedaan met sporters, waaruit verschillende positieve effecten naar voren kwamen. Fenegriek extract kan hulp bieden bij het behalen van je doelen en zorgt er voor dat je een sneller resultaat behaalt.

Helaas mogen wij vanwege de wetgeving geen uitspraken doen over de effecten. Op internet is veel informatie te vinden over de eigenschappen en werking. Mocht je toch nog vragen hebben, stuur ons dan e-mail of vul het contact formulier in.

 

Fenegriek is niet alleen geschikt voor mannen maar ook voor vrouwen.

 

De voordelen:

 • Natuurlijk product
 • Bevat geen toegevoegde stoffen
 • Goed te combineren met Creatine
 • Verschillende gezonde eigenschappen voor mannen en vrouwen

 

Onze capsules bevatten 250 mg. Fenegriek extract.

Er is geen gebruik gemaakt van vulmiddelen en de capsules zijn halal gecertificeerd.

 

Gewicht Niet beschikbaar
Maatschep

Inclusief 1 cc maatschep en bevat ongeveer 750 mg.

Allergenen

Vrij van allergenen.

Vegetarisch

Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Let op!

Raadpleeg eerst uw arts voordat u supplementen gaat gebruiken in geval van gezondheidsproblemen, zwangerschap of medicijn gebruik.

supplement facts

fenegriek extract

1 review for Fenegriek extract


 1. Waardering 5 uit 5

  Jersey

  snelle levering en mooie verpakking. Na een tijdje niks gedaan te hebben vanwege blessures nu weer begonnen met trainen. Kon wel wat extra hulp gebruiken en heb wel het idee dat dit werkt. Ben gelukkig weer snel op me oude niveau

Een beoordeling toevoegen

Have a Question? Submit it here!

*
*

*