Caffeine Anhydrous

5.50489.95 (incl.btw)

5.00 out of 5
 • Pharma grade
 • Pure caffeine poeder
 • Zuiverste vorm caffeine
 • Bezit veel sterke eigenschappen
Wissen

Onze Caffeine poeder is de meest zuivere en pure vorm van caffeine poeder die je kan kopen.

Onze Caffeine anhydrous poeder is de zuiverste en puurste vorm en is van Pharma grade kwaliteit. Anhydrous wil zeggen dat het watervrij is. Hierdoor is het ook langer houdbaar als de meeste andere poeders. De werking is hetzelfde als caffeine die in natuurlijke bronnen gevonden kan worden.

Caffeine wordt al eeuwen gebruikt, vanwege de bekende effecten die het op het lichaam en geest heeft. Caffeine is een belangrijk ingrediënt in bijvoorbeeld energy drankjes en Pre workout supplementen. Het heeft veel verschillende effecten die een voordeel kunnen bieden aan sporters. Het kan ook extra ondersteuning bieden tijdens bepaalde momenten op de dag.

Caffeine komt in verschillende natuurlijke bronnen voor. De meest bekende bron is natuurlijk wel de koffieboon. Het komt ook voor in thee bladeren of in de zaden van de Guarana plant. Het Guarana extract wat wij verkopen, bevat de hoogste concentratie natuurlijke caffeine op de markt!

Voeg de caffeine poeder toe aan je pre workout of meng het door een glas water of sap, op het moment dat jij het nodig hebt.

Caffeine heeft een synergetische werking met andere stimulanten. Dat wilt zeggen dat het een versterkend effect heeft, dus pas hier mee op.

 

De voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Pharma grade
 • Wordt snel opgenomen
 • Zuiverste vorm van caffeine

We verkopen ook pure caffeine capsules. Deze zijn vrij van toevoegingen en bevatten 250 mg. caffeine.

 

Waarschuwing: Probeer eerst een lage dosering en kijk hoe u hier op reageert. Caffeine kan ook versterkend werken op andere stimulanten.

Gewicht Niet beschikbaar
Maatschep

Inclusief 0.15 cc maatschep en bevat ongeveer 75 mg.

Allergenen

Vrij van allergenen

Vegetarisch

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Let op!

Raadpleeg eerst uw arts voordat u supplementen gaat gebruiken in geval van gezondheidsproblemen, zwangerschap of medicijn gebruik.

Supplement facts

2 reviews for Caffeine Anhydrous


 1. Waardering 5 uit 5

  kroam38 (geverifieerde eigenaar)

  Pure caffeine, Werking zoals te verwachten. Prijs: top

 2. Waardering 5 uit 5

  Maikel (geverifieerde eigenaar)

  Goed product! Webshop en levering is ook top.

Een beoordeling toevoegen

Q: Is de caffeine anhydrous nou in poedervorm of capsules aangezien er bij de beschrijving iets over capsules beschreven staat? Wanneer ik meer 'gram' bestel, zit er dan wel een schepje bij die hoort om caffeine mee te doseren? Alvast bedankt!
— Asked by Ricardo on 21/11/16
A: Beste Ricardo, Er staat duidelijk bovenaan de tekst.. te koop in capsules of poeder. Wanneer je iets wilt kan bestellen, kan je kiezen voor capsules of poeder. Alleen de 25 gram wordt exclusief maatschep geleverd.
— http://sportadmin

Have a Question? Submit it here!

*
*

*