WarHeadz

19.5049.95 (incl.btw)

*Vanaf 18-5 leverbaar

  • Sterkste booster op de markt
  • Zorgt voor een intense training
  • Zet je lichaam in de hoogste versnelling
Wissen

WarHeadz Extreme Energizer is een sterke booster en zet je training in de hoogste versnelling!

Deze WarHeadz brengen het oude gevoel weer terug, van de heftige pre workouts van vroeger.

Deze formule zorgt voor een intense training en zet je lichaam in de hoogste versnelling!

Met de WarHeadz betreed je niet zomaar de sportschool, maar zie je het als een echte war zone en krijg je zin om alles te slopen! Deze explosieve capsules zullen je een intense training geven, waarbij je het maximale uit jezelf kan halen! Ervaar de laser scherpe focus en sluit jezelf even helemaal af, van de zieke buiten wereld.

De formule die we samengesteld hebben, bevat zoals jullie van ons gewend zijn alleen pure werkzame ingrediënten en geen toegevoegde stoffen. De capsules bevatten 3 sterke ingrediënten en ook nog eens in de juiste doseringen!

Dit product is niet alleen geschikt om te gebruiken tijdens het sporten of tijdens een dieet, maar ook voor het uitgaan of als studiehulp.

 

WarHeadz bevat de volgende ingrediënten:

Caffeine Anhydrous: Dit is de zuiverste vorm van pure Caffeine. Caffeïne staat bekend om zijn opwekkende eigenschappen en is niet meer weg te denken uit de sportwereld. Het heeft een synergetische werking met andere stimulanten, wat voor een sterker effect zorgt.

Kigelia Africana extract: De Kigelia Africana plant die ook wel bekend staat als de “Sausage tree” heeft een uitgebreide historie. Alle delen van deze plant worden gebruikt voor verschillende effecten. De schors van de stam bevat enkele sterke stimulerende alkaloïden en hier is ons extract op gebaseerd.

Synephrine hcl: Dit is een van de populairste en meest gebruikte ingrediënten in pre workouts en fatburners. Dit was de opvolger van Ephedrine en werkt op ongeveer dezelfde manier, maar met een mildere uitwerking.

*Bevat ingrediënten die op de doping lijst staan

 

 

 

Gewicht Niet beschikbaar
Allergenen

Vrij van allergenen

Capsules

De capsules zijn gemaakt van pharmaceutical gelatine afkomstig van rund (bovine). De capsules zijn Halal gecertificeerd.

Vegetarisch

De capsules zijn niet geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Let op!

Raadpleeg eerst uw arts voordat u supplementen gaat gebruiken in geval van gezondheidsproblemen, zwangerschap of medicijn gebruik.

Supplement facts

 

warheadz

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WarHeadz” te beoordelen

Q: Goedendag, een aantal weken geleden heb ik warheadz bij jullie besteld en gebruik dit op dit moment, voor een training of bijvoorbeeld voor een nachtdienst voor energie. Binnenkort ga ik op vakantie, en misschien een rare vraag, maar zal het veilig zijn om dit mee te nemen in mijn handbagage of koffer, omdat het het in pilvorm is, en omdat het een ingrediënt bevat die op de dopinglijst staat. Is dit ook veilig als je het iedere dag gebruikt? Gr RC
— Asked by RC on 18/07/17
A: Wanneer het potje ongeopend is dus met de verzegeling, kunt u dit wel meenemen op vakantie. Maar in de handbagage lijkt me niet verstandig. Het veiligst is in je koffer, maar dan moet er natuurlijk wel een koffer worden ingecheckt. Een open potje in je handbagage is vragen om problemen, dus zorg in elk geval dat het nog ongeopend is. Het kan dagelijks genomen worden, maar niet langer dan een maand. Zorg dan weer even voor een pauze van minimaal 2 weken voordat je weer opnieuw begint.
— http://sportadmin

Have a Question? Submit it here!

*
*

*