Vitamine B6

6.9599.95 (incl.btw)
5.5679.96 (incl.btw)

Vitamine B6 poeder

20% KORTING!!
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Wat is vitamine B6?

Vitamine B6 (Pyridoxine) is onderdeel van het vitamine B complex. Deze vitamine is belangrijk voor allerlei processen in het lichaam, die vooral gerelateerd zijn aan de stofwisseling van vetten en eiwitten en de energie productie. B vitamines zijn wateroplosbaar en komen voor in verschillende voedingsbronnen. Goede bronnen zijn bijvoorbeeld vlees, eieren, vis, graan producten en aardappelen. Het heeft alleen de vervelende eigenschap dat het snel het lichaam verlaat via de urine, wanneer het lichaam het niet direct kan gebruiken. Ook gaat vitamine B6 verloren tijdens het kook proces van deze voedingsbronnen. Je moet er dus voor zorgen om regelmatig vitamine B6 binnen te krijgen, voordat er een tekort ontstaat.

Waarom vitamine B6?

Een tekort aan vitamine B6 komt helaas regelmatig voor. Vooral bij mensen die een bepaald dieet volgen of wanneer je geen dierlijke producten eet. Een tekort kan voor diverse klachten zorgen zoals vermoeidheid, scheurtjes in de lippen en mondhoeken, ontsteking van de tong en huid, verminderde weerstand, depressie of cognitieve achteruitgang. Een tekort is eenvoudig aan te vullen met een dosering vitamine B6 poeder. Vanwege alle belangrijke eigenschappen die het bezit, is het belangrijk om voldoende vitamine b6 binnen te krijgen zodat het lichaam optimaal kan functioneren. Daarnaast kan vitamine B6 ook de opneembaarheid van Magnesium verhogen.

Voordelen:

  • Verminderd vermoeidheid
  • Ondersteund het energie metabolisme
  • Ondersteund een normale eiwit metabolisme
  • Ondersteund de formatie van rode bloedcellen
  • Ondersteund het normale psychische functioneren
  • Ondersteund een gezonde chlycogeen metabolisme
  • Ondersteund de normale werking van het zenuwstelsel
  • Ondersteund de normale functie van het immuunsysteem
  • Ondersteund een normale cysteïne synthese. Cysteïne maakt de eiwitsynthese mogelijk.

Gebruiksadvies

Aanbevolen gebruik:
Neem 1 dosering per dag, of volg het advies van uw arts of behandelaar. Neem maximaal 21 mg. vitamine B6 per dag. Meng in 250 ml. water of vruchtensap en neem bij een maaltijd.

Dosering:
De mini scoop bevat ongeveer 10 mg.

Waarschuwing:

Dit is een voedingssupplement. Dit product is geen substituut voor gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Goed afsluiten en bewaar op een donkere, droge plek en buiten bereik van kinderen. Niet geschikt tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Dagelijkse dosering niet overschrijden

 

COA

Have a Question? Submit it here!

*
*

*

Andere suggesties…

Shopping Cart
Onafhankelijk geverifieerd
6607 beoordelingen
$(document).ready(function() { $(".add_to_cart_button").removeClass("ajax_add_to_cart") });