Oxiracetam

16.9569.95 (incl.btw)

Alleen bestemd voor onderzoeksdoeleinden.

TitelRangeKorting
Totaal aantal producten3 - 5 15%
Totaal aantal producten6 - 10 20%
Totaal aantal producten11 + 25%
Artikelnummer: N/B Categorie├źn: , ,

Wat is Oxiracetam

Oxiracetam is een krachtige nootropic met veel potentie. Het behoort tot de “racetam” familie, maar heeft een andere moleculen opbouw dan het bekendere piracetam. Toch heeft het een vergelijkbare werking als piracetam maar werkt dan vele malen sterker. Het bezit daarnaast ook nog wat andere eigenschappen en extra voordelen ten opzichte van piracetam. Oxiracetam is namelijk ook een GABA analoog en heeft effect op de AMPA receptoren en de neurotransmitters. Dit is een zeer krachtige nootropic.

Waarom Oxiracetam

Het heeft een groot effect op de opname van choline in de hersenen, wat belangrijk is voor de acetylcholine synthese. Dit is belangrijk voor diverse processen in de hersenen. Omdat Oxiracetam het gebruik van acetylcholine in de hersenen flink stimuleert, is het verstandig om er een choline supplement bij te nemen zoals Alpha GPC of Choline bitartrate. Op deze manier haal je de volle potentie uit dit product. Daarom bieden we ook een voordelige combi deal aan met Oxiracetam en Choline bitartrate.

*Dit product is alleen bestemd voor onderzoeksdoeleinden. We kunnen geen informatie verschaffen over de effecten en werking in het lichaam. Op het internet is genoeg informatie te vinden, dus doe eerst een vooronderzoek.

 

Voordelen

  • Hoge kwaliteit
  • Verhoogt de choline opname
  • Diverse krachtige nootropische effecten

Maatschep:
De 1 cc scoop bevat ongeveer 700 mg.

Waarschuwing:
Dit is een voedingssupplement. Dit product is geen substituut voor gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Goed afsluiten en bewaar op een donkere, droge plek en buiten bereik van kinderen. Niet geschikt tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Dagelijkse dosering niet overschrijden.

 

Have a Question? Submit it here!

*
*

*

Shopping Cart
Onafhankelijk geverifieerd
6607 beoordelingen
$(document).ready(function() { $(".add_to_cart_button").removeClass("ajax_add_to_cart") });