Ginko Biloba extract

24.951,249.95 (incl.btw)

Krachtig extract

SALE!! -15%

Wat is Ginko Biloba extract

Ginko Biloba extract wordt gewonnen uit de Japanse notenboom, wat de oudste levende boomsoort op aarde is! Deze boom komt oorspronkelijk voor midden China, maar groeit inmiddels op veel meer plekken. Extracten van de bladeren van deze boom worden al duizenden jaren gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Volgens oude documenten werd al rond 2800 v.C. een aftreksel van de Ginkgo gebruikt om leden van het Chinese keizerrijk weer helder van geest te maken. Sinds enkele eeuwen heeft de Westerse wereld ook de voordelen en krachtige eigenschappen ontdekt, maar vooral de laatste jaren neemt de populariteit erg snel toe. Ginko Biloba extracten bevatten enorm veel gezonde voedingsstoffen en andere gezonde werkzame stoffen. De meeste bekende en onderzochte werkzame stoffen in de Ginko Biloba zijn Ginko flavonglycosiden, welke bekend staan om hun krachtige antioxidanten eigenschappen. Daarnaast bevat het ook krachtige terpeenlactonen, welke ook verantwoordelijk zijn voor veel van de gezonde eigenschappen.

Waarom Ginko Biloba extract kopen:

Vanwege het brede spectrum aan krachtige voedingsstoffen en andere werkzame stoffen, is dit extract voor een zeer veel lichamelijke aandoeningen en klachten te gebruiken. Een bekende werking is dat het een gunstig effect heeft op de doorbloeding. Dit kan helpen bij processen in de hersenen maar ook voor de rest van het lichaam. Er zijn diverse onderzoeken gedaan naar de werking van de aanwezige flavonglycosiden en terpeenlactonen. Hierbij zijn veelbelovende resultaten naar voren gekomen en is gebleken dat Ginko Biloba voor diverse doelen en lichamelijke klachten te gebruiken is. Er is gebleken dat het synergetisch werkt met Panax Ginseng en Bacopa Monnieri. Wanneer het gecombineerd wordt met Panax Ginseng is het belangrijk om een dosering ratio te gebruiken van 3:5 ( voorbeeld: 60 mg. Ginko – 100 mg. Ginseng ). Helaas mogen we geen uitspraken doen over de werking van eigenschappen van dit product, aangezien we geen gezondheidsclaims mogen maken. Op internet is voldoende informatie te vinden over dit product.

Voordelen:

  • Non GMO
  • Puur product
  • 6% terpeenlactonen
  • 24% flavonglycosiden
  • Breed spectrum aan werkzame stoffen

Gebruiksadvies

Aanbevolen gebruik:
Neem 1 tot 2 doseringen per dag. Meng in 250 ml. water of vruchtensap en neem bij een maaltijd.

Dosering:
Neem 2 scoops per dosering (140 mg.) De 0.15 cc scoop bevat ongeveer 70 mg.

Waarschuwing:
Dit is een voedingssupplement. Dit product is geen substituut voor gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Goed afsluiten en bewaar op een donkere, droge plek en buiten bereik van kinderen. Niet geschikt tijdens de zwangerschap, borstvoeding of wanneer je zwanger probeert te worden. Niet gebruiken in combinatie met bloedverdunners. Dagelijkse dosering niet overschrijden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ginko Biloba extract” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Have a Question? Submit it here!

*
*

*

Andere suggesties…

Shopping Cart
Scroll naar top
Onafhankelijk geverifieerd
6307 beoordelingen