Actie!

E.A.A

(2 klantbeoordelingen)

29.95429.95 (incl.btw)

Essentiële aminozuren

Herfst sale15% onder €50, 20% onder €100 en 25% boven €100

Wat is E.A.A:

E.A.A staat voor essential amino acids en zijn de essentiële aminozuren, welke niet door het lichaam aangemaakt kunnen worden. Het lichaam heeft 20 aminozuren nodig om te kunnen groeien en voor een goed functioneren van het lichaam. Aminozuren worden ook wel de bouwstenen van eiwit genoemd.  9 van deze aminozuren zijn essentieel, aangezien we deze niet zelf aan kunnen maken en via voeding of een supplement moeten verkrijgen. In voeding zoals vlees en vis zitten voldoende aminozuren, maar in sommige gevallen is het belangrijk om extra E.A.A’s te gebruiken. Namelijk tijdens zwangerschap, ziekte, herstel van operaties of voor extra ondersteuning bij zware lichamelijke inspanningen zoals sport. De essentiële aminozuren zijn histidine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, phenylalanine, threonine, tryptofaan, en valine.

Waarom E.A.A:

Eiwitten zijn opgebouwd uit aminozuren en het lichaam heeft deze aminozuren nodig voor diverse belangrijke processen in het lichaam. Denk hierbij aan het bouwen van eiwitten, het bouwen van spieren, het reguleren van het immuunsysteem, het reguleren van hormonen en neurotransmitters. Zonder deze 9 essentiële aminozuren is het aminozuren profiel die het lichaam nodig heeft, niet compleet. Rondom een training heeft het lichaam extra behoefte aan deze aminozuren omdat deze worden verbruikt tijdens lichamelijke inspanningen. We willen niet dat het lichaam eiwitten gaat afbreken om aan deze aminozuren te komen, dus is het belangrijk om het lichaam te voorzien van voldoende essentiële aminozuren. Ook tijdens ziekte of zwangerschap heeft het lichaam extra behoefte aan essentiële aminozuren om alle processen goed te kunnen uitvoeren.

Voordelen:

 • Geschikt voor vegans
 • Wordt snel en eenvoudig opgenomen
 • Verkrijgbaar in 3 verschillende smaken
 • Voorziet het lichaam direct van aminozuren
 • Belangrijk voor diverse lichamelijke processen

Gebruiksadvies

Aanbevolen gebruik:
Neem 1 dosering voor de training of neem een halve dosering voor het trainen en een halve dosering tijdens het trainen. Meng in 250 ml. water. Op niet trainingsdagen is het niet nodig om een dosering te nemen.

Dosering:
1 scoop (15 cc) bevat ongeveer 10 gr.

Waarschuwing:
Dit is een voedingssupplement. Dit product is geen substituut voor gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Goed afsluiten en bewaar op een donkere, droge plek en buiten bereik van kinderen. Niet geschikt tijdens de zwangerschap, borstvoeding of wanneer je zwanger probeert te worden. Niet gebruiken in combinatie met bloedverdunners. Dagelijkse dosering niet overschrijden.

Supplement facts

Ingrediënten / Ingredients: 

Natural: L-Leucine, L-Valine, L-Lysine, L-Phenylalanine, L-Threonine, L-Isoleucine, L-Histidine, L-Methionine, L-Tryptophan.

Tropical: L-Leucine, L-Valine, L-Lysine, L-Phenylalanine, L-Threonine, L-Isoleucine, L-Histidine, L-Methionine, L-Tryptophan, Natural flavouring, Sucralose, Natural colouring (beta carotene), Maltodextrin, Acacia gum.

Raspberry: L-Leucine, L-Valine, L-Lysine, L-Phenylalanine, L-Threonine, L-Isoleucine, L-Histidine, L-Methionine, L-Tryptophan, Natural flavouring, Natural colouring (beetroot extract), Sucralose, Maltodextrin, Acacia gum.

2 beoordelingen voor E.A.A

Powered by
5,0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
 1. Beyen A.

  Top

 2. Igors Jersovs

  Xx

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Have a Question? Submit it here!

*
*

*

Shopping Cart
Scroll naar top
Onafhankelijk geverifieerd
6532 beoordelingen