Phenylethylamine HCL

8.9529.95 (incl.btw)

4.50 van 5

Wordt ook wel de “love drug” genoemd!

Wissen
SKU: 15111 Categorieën: , , ,

Phenylethylamine is eigenlijk de ruggengraat van de meeste stimulanten.

Phenylethylamine (PEA) is een lichaamseigen stof die ook in verschillende voedsel en plantaardige bronnen voorkomt. De meest bekende bron is chocolade en wie wordt er nou niet blij van chocolade? Alleen werken de suikers en vetten niet echt mee als je bezig bent met je lichaam. Je kan in dit geval dus ook kiezen voor een pure werkzame stof zoals Phenylethylamine.

Phenylethylamine heeft verschillende effecten in de hersenen en het lichaam. PEA wordt helaas wel snel gemetaboliseerd door het lichaam, waardoor de effecten maar kort aanhouden. De effecten houden wel lang genoeg aan, om je training een extra boost te geven.

Het wordt vaak gecombineerd met Hordenine, omdat deze een unieke eigenschap bezit waardoor je het maximale effect kan bereiken.

Phenylethylamine is een natuurlijke alkaloïde en kan eigenlijk gezien worden als de ruggengraat van de meeste stimulanten. De meeste illigale stimulanten zoals amfetamines behoren tot de PEA familie, maar ook de natuurlijke stimulanten behoren vaak tot deze familie.

 

De voordelen:

 • Puur product
 • Zuivere kwaliteit
 • Lichaamseigen stof
 • Bevat geen toegevoegde stoffen

 

De dosering is voor elk persoon verschillend. Probeer daarom verschillende doseringen tot het gewenste effect is bereikt. Begin met een lage dosering en verhoog dit per dosering met kleine stappen.

 

 

*Staat op de WADA dopinglijst
Aanbevolen dosering

Neem een dosering van 500 mg. tot maximaal 1500 mg.

Wanneer Phenylethylamine gecombineerd wordt met een MAO-I zoals Hordenine, dan is een dosering van 400 mg. tot maximaal 800 mg. voldoende.

Dosis

De 1 cc maatschep bevat ongeveer 750 mg.

Supplement facts

phenylethylamine

2 reviews for Phenylethylamine HCL


 1. 4 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Volgens Alexander Shulgin (chemicus die drugs ontwikkelde en testte en er boeken over schreef) was de basisstof PEA op zich inactief. Ik kan hem hier geen gelijk in geven. Wel is het zo dat PEA nemen op zich geen nut heeft, omdat deze stof door MAO’s in je hersenen binnen enkele seconden wordt afgebroken. Combineer daarom altijd met een MAO-B remmer. Dit zorgt ervoor dat de stof MAO in je hersens minder werkt en PEA langer in je lichaam blijft. Voorbeelden zijn Hordenine, caffeïne, nicotine, curcumine (in geelwortel/kurkuma poedee te vinden), piperine (uit zwarte peper).

  Ikzelf heb even de proef op de som genomen en de test gedaan.

  T+00:00 Ik neem mijn MAO-remmers in (2 capsules zwarte peper, 2 capsules kurkuma, halve capsule caffeïne, halve capsule hordenine en ik rook een sigaret.
  T+00:20 Ik beslis om 2000mg Phenylethylamine/PEA in te nemen
  T+00:30 Ik voel vreemde tintelingen in mijn hoofd, net alsof er naalden in mijn hoofd zitten (effect door 250mg hordenine)
  T+00:40 Vreemde tintelingen over heel mijn lief
  T+00:50 Tintelingen vervagen stilaan en mijn lichaam wordt warm. Ik voel me lichter en heb zin om te dansen.
  T+01:00 Hier is de piek. Ik denk sneller, ik ervaar een euforisch gevoel en ik voel me goddelijk goed
  T+01:30 Voel me fit, actief en algemeen zeer goed.
  T+02:00 Ben wat vermoeid en beslis om te slapen.

  Conclusie: over het algemeen een zeer kortwerkend supplement met een groot verslavingspotentieel.

  Let op mensen!

 2. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Ik neem 20 minuten voor inname 1 capsule Rhodiola rosea, kurkuma en groene thee extract als moa remmers. In een kop zwarte koffie doe ik 1000 mg tot 1200 mg phenylethylamine hcl. Dit drink ik rustig in 10 minuten tijd op. De werking is top: concentratie, focus, verminderd hongergevoel en Euphorisch gevoel voor een uur. Genoeg voor mijn training op de loopband. geeft dus een geweldige boost op dagen dat ik geen zin heb om te gaan. Goed product. Goed verpakt. Binnen een dag al in huis.

Een beoordeling toevoegen

Have a Question? Submit it here!

*
*

*