Phenylethylamine HCL

(80 klantbeoordelingen)

19.95749.95 (incl.btw)

Pure Phenylethylamine HCL

*excl. maatschep

Artikelnummer: 15111 Categorieën: , , , ,

Wat is phenylethylamine?

Phenylethylamine (PEA) is een natuurlijke alkaloïde en wordt door het lichaam zelf aangemaakt. Het werkt als een neurotransmitter en neuroregulator. Het speelt een belangrijke rol in onze stemming en voor de cognitieve functies. Deze natuurlijke alkaloïde vormt de basis van veel legale en illegale genotsmiddelen. Phenylethylamine wordt ook wel het “liefdesmolecuul” genoemd. Het lichaam maakt meer van deze stof aan als je verliefd bent. Het komt niet alleen in ons lichaam voor, maar ook in dierlijke en plantaardige bronnen. De bekendste plantaardige bron is de cacaoboon. Chocolade bevat daarom hoge concentraties Phenylethylamine. Theobromine is ook een belangrijk actief ingrediënt in chocolade. Iedereen kent het fijne gevoel dat je van chocolade kunt krijgen. Dit komt natuurlijk omdat het gewoon lekker is, maar ook door de hoge concentratie Phenylethylamine.

Waarom Phenylethylamine?

Het heeft verschillende eigenschappen die verband houden met de cognitieve functies. Het stimuleert en reguleert de afgifte van dopamine, noradrenaline en choline. Deze neurotransmitters zijn verantwoordelijk voor verschillende processen die verband houden met de stemming. Door zijn uitgebreide werking kan hij voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het is geschikt voor iedereen die wel een extra boost kan gebruiken. Niet alleen sporters kunnen hiervan profiteren, maar ook studenten of tijdens sociale evenementen. Het heeft een korte werkingsduur en kan daarom ook als booster gebruikt worden bij het sporten in de avond. Het werkt synergetisch met MAO-B-remmers, zoals Hordenine. De combinatie van Phenylethylamine met Hordenine is dan ook erg populair. Daarom bieden wij voor deze 2 producten ook een voordeligere combinatie deal aan.

Voordelen

 • Puur product
 • Van hoge kwaliteit
 • Natuurlijke alkaloïde
 • Ondersteunt een goed humeur
 • Bevat geen toegevoegde stoffen
 • Belangrijk voor verschillende cognitieve functies

Doseringsadvies

 

Aanbevolen gebruik:
Neem 1 dosering per dag.  Meng in 250ml. water of vruchtensap. Neem 15 minuten voordat het effect is gewenst. Neem op een lege maag voor het sterkste effect.

Dosering:

Er is een Nederlands advies uitgebracht met een maximale dagdosering van 5 mg. Wij moeten ons aan dit advies houden. Voor andere landen mogen we nog het advies van 500 mg. per dag hanteren.

*Wordt exclusief maatschep geleverd! De mini scoop bevat ongeveer 10 mg. en de 1 cc maatschep bevat ongeveer 500 mg.

Waarschuwing:
Dit is een voedingssupplement en niet bedoeld ter vervanging van een goede voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden. Overschrijd de dagelijkse dosering niet. Als u supplementen gaat gebruiken, raadpleeg dan eerst uw arts bij medicijngebruik. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

 

Voedingsinformatie

Ingredients: Phenylethylamine HCL

Allergenes: Free from allergenes

Vegetarian: Suitable for vegetarians and vegans

COA

80 beoordelingen voor Phenylethylamine HCL

Powered byCusRev
 1. Cedric

  Volgens Alexander Shulgin (chemicus die drugs ontwikkelde en testte en er boeken over schreef) was de basisstof PEA op zich inactief. Ik kan hem hier geen gelijk in geven. Wel is het zo dat PEA nemen op zich geen nut heeft, omdat deze stof door MAO’s in je hersenen binnen enkele seconden wordt afgebroken. Combineer daarom altijd met een MAO-B remmer. Dit zorgt ervoor dat de stof MAO in je hersens minder werkt en PEA langer in je lichaam blijft. Voorbeelden zijn Hordenine, caffeïne, nicotine, curcumine (in geelwortel/kurkuma poedee te vinden), piperine (uit zwarte peper).

  Ikzelf heb even de proef op de som genomen en de test gedaan.

  T+00:00 Ik neem mijn MAO-remmers in (2 capsules zwarte peper, 2 capsules kurkuma, halve capsule caffeïne, halve capsule hordenine en ik rook een sigaret.
  T+00:20 Ik beslis om 2000mg Phenylethylamine/PEA in te nemen
  T+00:30 Ik voel vreemde tintelingen in mijn hoofd, net alsof er naalden in mijn hoofd zitten (effect door 250mg hordenine)
  T+00:40 Vreemde tintelingen over heel mijn lief
  T+00:50 Tintelingen vervagen stilaan en mijn lichaam wordt warm. Ik voel me lichter en heb zin om te dansen.
  T+01:00 Hier is de piek. Ik denk sneller, ik ervaar een euforisch gevoel en ik voel me goddelijk goed
  T+01:30 Voel me fit, actief en algemeen zeer goed.
  T+02:00 Ben wat vermoeid en beslis om te slapen.

  Conclusie: over het algemeen een zeer kortwerkend supplement met een groot verslavingspotentieel.

  Let op mensen!

 2. michel

  Ik neem 20 minuten voor inname 1 capsule Rhodiola rosea, kurkuma en groene thee extract als moa remmers. In een kop zwarte koffie doe ik 1000 mg tot 1200 mg phenylethylamine hcl. Dit drink ik rustig in 10 minuten tijd op. De werking is top: concentratie, focus, verminderd hongergevoel en Euphorisch gevoel voor een uur. Genoeg voor mijn training op de loopband. geeft dus een geweldige boost op dagen dat ik geen zin heb om te gaan. Goed product. Goed verpakt. Binnen een dag al in huis.

 3. William

  In capsule gecombineerd met Siberisch ginsengpoeder.. Ongeveer half/ half. Gezamenlijke werking is erg prettig. Heldere energieke high zonder rusteloosheid.

 4. Anoniem

 5. Mario

 6. Angelo S.

  Het doet iets met je brein activiteit, die gaat iets sneller. Dat kan je op de been houden, geen extreme crash ervaren.
  Wel hoofdpijn, misschien door de verhoogde bloeddruk. Goede toevoeging aan je pre workout, wel voorzichtig mee zijn.

 7. Moira

  Niet de beste upper voor mij. Ik kreeg hier precies erg snel hoofdpijn van en dosis is ook veel hoger als bij andere poeders.

 8. Rok

  Perfect

 9. Anoniem

  Werking verschilt

 10. Maria Gomez

  Snelle levering

 11. Anoniem

  Geen enkel effect ook niet in combi met hordenine

  • sportadmin

   Verschillende doseringen geprobeerd?

 12. Anoniem

  Ja tm 500 mg zelfs en 20 mins later 1 gr pea. Niks

 13. Anoniem

  Ik bedoelde 500mg hordenine en daarna 1 gr phenylethylamine. geen enkel effect. meerder malen geprobeerd met ruime intervallen.
  Dat is het risico als koper hehe, maar snap niet dat mensen hier ook maar enig effect van krijgen. Jullie phenibut is wel heel sick! 🙂 Alleen in het algemeen vind ik het jammer dat jullie geen faa producten aanbieden. Verder top site en service!

  • sportadmin

   Dit zijn flinke doseringen. Dan werkt dit product gewoonweg niet voor u helaas. Maar dit betekent niet automatisch, dat het ook bij andere niet werkt 😉

 14. LCoenen

  In combinatie met caffeïne, half/half, doet het zeker wat het moet doen. Twee tot drie maal per dag om een aangename dag te kunnen hebben.. Naargelang de avond valt soms wel een aanval van “gekheid/vrolijker” dan gewoonlijk. Dus zeker geen slechte invloeden, geen hartkloppingen of geagiteerd gevoel. Half/half = capsules, rode kant vullen met PEA en de zwarte kant met caffeïne. Top service en snelle levering!

 15. Elena

  all powders are delivered with a measuring spoon

 16. Jeroen T.

  Het product Phenylethylamine is van zuivere, goede kwaliteit.Ik ben zeer tevreden over de snelle levering, verpakking en uiteraard het product, dat optimaal werkt door de juiste dosering te gebruiken( in combinatie met het product ‘Hordenine’ heeft Phenylethylamine een nog beter doeltreffend effect). Ik raad alle geïnteresseerde gemotiveerde serieuze sporters aan om hun supplementen bij Sportpoeders.nl te bestellen voor een succesvolle ondersteuning van training en vooruitgang.

 17. Maria Gomez

  Werkt goed. Ik ben zeer tevreden

 18. Anonymous

  Good product!

 19. Lily

  This is very close to amphetamines . i like it

 20. Anonymous

  Quality product, exactly what expected

 21. Anonymous

  Good product

 22. Sven C.

  Kan gemakkelijk tot 4g nemen op een dag, vermoedelijk goede kwaliteit… Smaakt verschrikkelijk!

 23. Anonymous

  Excellent product

 24. Christian

  OK. just testing Phenylethlamine HCL. Will see how it works.

 25. Christian

  good experience

 26. Peter Veiler

  Great product, very fast delivery.

 27. Anonymous

  Thanks. Good product. 10/10

 28. Kris

  Krachtig

 29. Tomáš Kopecký

  Interesting state, tried just a little bit

 30. Charles watson

  Great

 31. Anonymous

  A great product once you find the right amount for your unique needs… I will definitely be purchasing more…

 32. Sofie

  Effects only last about 15 minutes. Otherwise a good buy for the price.

  • sportadmin

   To extend the duration, you need to combine it with Hordenine. This will give it a more powerfull and longer lasting effect.

 33. Mir

  Goede kwaliteit

 34. Umbra

  Deze beoordeling is puur voor het product zelf, over de levering enkel lof. Ik voelde werkelijk niets van effect. Mijn dosering: 400 Mg cafeïne (dit doet me apart nog zelden veel) + phenylethylamine 1500mg (dus hoogste van aanbeveling) + 100mg hordenine. Dus had toch op iets van effect gehoopt. Vreemd dat dit bij anderen wel effect geeft en bij velen gewoon niets, placebo effect?

 35. Umbra

  Ik wil bij deze m’n beoordeling aanpassen. Deze maal zelfde dosering op volledig lege maag genomen en na 15min heerlijke gloed en tinteling over gans je lichaam en vooral je hoofd. Kort, maar zeer fijn gevoel…en ondanks lege maag nog steeds geen hongergevoel. Zijn echt de korte en lichtere vorm qua effecten van amfetamines. Enkel die enorm vieze smaak moet je doorstaan. Het heeft me ook verbaasd, dat een lege maag echt een noodzaak is.

 36. Peter K.

  Echte goede kwaliteit product en snel geleverd!

 37. Anonymous

  Very impressive effects, for a reasonable price.

 38. Anonymous

  Hordenine HCL & Phenylethylamine HCL, this is a very good combination !!!!!!

 39. Anonymous

  Seems legit, nice energy boost.

 40. Martin

  not sure if any effect

 41. Marko Kaselj

  Great for energy

 42. Tom B.

  Top producten .Altijd correct geleverd

 43. DAN-LUCIAN

  The best !!

 44. Anonymous

  Its okay

 45. Zoltan F.

  Very dangerous substance. Took 1 spoonful (500 mg) and 10 minutes later had a hypertensive crisis (BP 200/114). This is not acceptable to be for sale without a disclaimer.

  • sportadmin

   500 mg. of Phenylethylamine is the minumal dose, apperently your body is really sensitive for these kind of stimulant products. This is a natural substance, which can be found in every body.

 46. Oliver

  good stuff

 47. D.F.J. van der Veen

  top kwaliteit! Goede prijs

 48. Michael K.

  prima.

 49. jaagup

  tastes like ass

 50. STYLIANOS I.

  very effective, thank you

 51. Fredrik Holstensson

  Pure product

 52. Marcello Boretti

  Great! Best i ve tried

 53. Kamil

  High grade stuff I’ll be back soon.

 54. Anonymous

  Quality product. Longer effect with Hordenine.

 55. Marcello Boretti

  top service top quality

 56. Jonas H.

  Good Stuff

 57. Marcel Oberste-Steinhorst

  Very Impure Batch, containing Phenylethanal, Benzyl cyanide and other.
  Seems to be produced via Phenylalanine oxidation to phenylacetonitrile and reduction to pea without proper purification.

  Yet I’ve to waste more money to purify it for safe usage.

 58. Anoniem

  Geen mening

 59. Shaans Ano

  Alles ging netjes zoals beloofd

 60. Anar

  super

 61. Anoniem

  Een positieve stimulans en soms een geestelijke ondersteuning bij het trainen.

 62. Anonymous

  Very good

 63. Anonymous

  Really Potent Stuff! 5/5

 64. Ingmar Helsmoortel

  Product werkt uitstekend.

 65. Kamil

  It works as stated

 66. Anonymous

  Good item. I feel so energy when i go to train.

 67. Kamil P.

  perfect

 68. Anonymous

  Helps me breathe for some reason.

 69. Anonymous

  Helps me breathe for some reason

 70. Thomas

  very good i am very enthusiastic about your products they bring very good power and delivered very quickly

 71. Daniel N.

  OK

 72. Anonymous

  Very happy

 73. Arthur Heymans

  prima

 74. Igors Jersovs

  Xx

 75. Norbert F.

  Forever Classic

 76. David

  Ik merk er niets van. Zelfs niet met de tips. Misschien moet ik de dosis nog wat verhogen.

  • sportadmin

   Met dit product moet je echt even zelf experimenteren met de juiste dosering die voor jou een gewenst resultaat geeft. Voor dit product is er recent een officieel dosering advies uitgebracht, waar wij ons aan moeten houden. In de praktijk zien we dat men vaak een hogere dosering gebruikt voor een goed merkbaar effect. Wanneer je dit met Hordenine combineert, zorg dan dat je de dosering Hordenine minimaal een half uur eerder neemt dan de Phenylethylamine. Dit kan ook een verschil maken. Succes met het vinden van de sweet spot 😉

 77. Anastasia

  Goede service

 78. Florent Guichard

  Na aanleiding van positieve reviews heb ik de combinatie van Hordenine + Phenylethylamine geprobeerd.

  Ik nam eerst 3 scoops Hordenine (180mg) dit gaf mij een enorme boost, lekker energiek, zin om te bewegen, al met al een goed gevoel.

  Toen nam ik na 30 minuten 3 scoops Phenylethylamine (1.5 gram). Je merkt direct wanneer dit begint te werken, je krijgt een golf van warmte en heerlijke tintelingen over je hele lichaam en je voelt je geweldig. euforisch en compleet sereen.

  Na ongeveer een 2 uur in totaal merk je dat het begint uit te werken.

  Absoluut een aanrader!

  • sportadmin

   Bedankt voor je mooie review en leuk om te lezen dat je zo’n fijne ervaring hiermee hebt gehad! Alleen niet helemaal conform ons dosering advies 😉

 79. Sergius Maximus

  Hallo Freunde. Hab mir die Bewertung gelesen. Und ja jeder hat Recht . Mit Sicherheit. Ist auf individuelle Veranlagung basiert. Wie z.B. Produktion der Magensäure. Meine Erfahrung nach ist eine Möglichkeit mit Zeolith,(Heilerde) um die Zerstörung der Stoffe zu verhindern, damit die Möglichkeit der Wirkstoffe durch den Darm zu absolvieren zu geben.. also Zeolith + (PEA)Wirkstoff. So wird auch keine höhere Dosierung gebraucht. Natürlich kann Hordenin helfen. Alles für eure Gesundheit und Wohlergehen. Forschung ist unsere Evolution. Viel Spaß dabei .

 80. Anonymous

  Fast shipping

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Have a Question? Submit it here!

*
*

*

Andere suggesties…

Shopping Cart
Onafhankelijk geverifieerd
6616 beoordelingen
$(document).ready(function() { $(".add_to_cart_button").removeClass("ajax_add_to_cart") });