Phenylethylamine HCL

8.95795.95 (incl.btw)

4.50 out of 5
 • Bezit sterke eigenschappen
 • Geeft je training een extra boost
 • Voor verschillende doelen te gebruiken
Wissen

Phenylethylamine is een natuurlijke alkaloïde en vormt de basis van vele stimulanten.

Phenylethylamine (PEA) is een lichaamseigen stof die ook in verschillende voedsel en plantaardige bronnen voorkomt. De meest bekende bron is de cacao boon en chocolade. Chocolade staat bekend om zijn positieve werking op onze gemoedstoestand. Die effecten zijn vooral aan Phenylethylamine en Theobromine te danken.

Wil je de positieve effecten van chocolade ervaren zonder al die calorieën? Kies dan voor deze pure Phenylethylamine poeder.

PEA is een natuurlijke alkaloïde en kan gezien worden als de ruggengraat van de meeste stimulanten. Veel natuurlijke stimulanten, maar ook verboden stimulanten zoals amfetamine bezitten een phenylethylamine basis.

Phenylethylamine wordt ook wel de love drug genoemd.

PEA heeft verschillende effecten in de hersenen en het lichaam. Het heeft alleen de vervelende eigenschap dat het snel afgebroken wordt door het lichaam. De effecten zullen daardoor niet lang aanhouden, maar wel lang genoeg om de training een extra boost te geven!

Het wordt vaak gebruikt in combinatie met andere producten zoals Hordenine. Dit heeft een bepaalde werking waardoor je meer resultaat kan behalen.

We mogen volgens EU wetgeving geen effecten beschrijven of geschikte doseringen adviseren. Op internet is hier voldoende informatie over te vinden. Heb je toch nog vragen, stuur ons dan een e-mail of vul het contact formulier in.

 

De voordelen:

 • Puur product
 • Zuivere kwaliteit
 • Lichaamseigen stof
 • Bevat geen toegevoegde stoffen

 

Een geschikte dosering is voor elk persoon verschillend. Probeer daarom verschillende doseringen tot het gewenste effect is bereikt. Begin altijd eerst met een lage dosering.

 

 

*Staat op de WADA dopinglijst
Gewicht Niet beschikbaar
Maatschep

Inclusief 1 cc maatschep en bevat ongeveer 750 mg.

Allergenen

Vrij van allergenen

Vegetarisch

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Let op!

Raadpleeg eerst uw arts voordat u supplementen gaat gebruiken in geval van gezondheidsproblemen, zwangerschap of medicijn gebruik.

Supplement facts

phenylethylamine

2 reviews for Phenylethylamine HCL


 1. Waardering 4 uit 5

  Cedric (geverifieerde eigenaar)

  Volgens Alexander Shulgin (chemicus die drugs ontwikkelde en testte en er boeken over schreef) was de basisstof PEA op zich inactief. Ik kan hem hier geen gelijk in geven. Wel is het zo dat PEA nemen op zich geen nut heeft, omdat deze stof door MAO’s in je hersenen binnen enkele seconden wordt afgebroken. Combineer daarom altijd met een MAO-B remmer. Dit zorgt ervoor dat de stof MAO in je hersens minder werkt en PEA langer in je lichaam blijft. Voorbeelden zijn Hordenine, caffeïne, nicotine, curcumine (in geelwortel/kurkuma poedee te vinden), piperine (uit zwarte peper).

  Ikzelf heb even de proef op de som genomen en de test gedaan.

  T+00:00 Ik neem mijn MAO-remmers in (2 capsules zwarte peper, 2 capsules kurkuma, halve capsule caffeïne, halve capsule hordenine en ik rook een sigaret.
  T+00:20 Ik beslis om 2000mg Phenylethylamine/PEA in te nemen
  T+00:30 Ik voel vreemde tintelingen in mijn hoofd, net alsof er naalden in mijn hoofd zitten (effect door 250mg hordenine)
  T+00:40 Vreemde tintelingen over heel mijn lief
  T+00:50 Tintelingen vervagen stilaan en mijn lichaam wordt warm. Ik voel me lichter en heb zin om te dansen.
  T+01:00 Hier is de piek. Ik denk sneller, ik ervaar een euforisch gevoel en ik voel me goddelijk goed
  T+01:30 Voel me fit, actief en algemeen zeer goed.
  T+02:00 Ben wat vermoeid en beslis om te slapen.

  Conclusie: over het algemeen een zeer kortwerkend supplement met een groot verslavingspotentieel.

  Let op mensen!

 2. Waardering 5 uit 5

  michel (geverifieerde eigenaar)

  Ik neem 20 minuten voor inname 1 capsule Rhodiola rosea, kurkuma en groene thee extract als moa remmers. In een kop zwarte koffie doe ik 1000 mg tot 1200 mg phenylethylamine hcl. Dit drink ik rustig in 10 minuten tijd op. De werking is top: concentratie, focus, verminderd hongergevoel en Euphorisch gevoel voor een uur. Genoeg voor mijn training op de loopband. geeft dus een geweldige boost op dagen dat ik geen zin heb om te gaan. Goed product. Goed verpakt. Binnen een dag al in huis.

Een beoordeling toevoegen

Have a Question? Submit it here!

*
*

*