SPORTPOEDERS GOODY BAG

14.95 (incl.btw)

De sportpoeders goody bag is te gebruiken als rugzak en bevat verschillende samples en accessoires.

De sportpoeders goody bag zit vol met samples en accessoires.

De rugzak is gemaakt van een duurzaam materiaal, dus deze gaat lang mee. Hij is gevuld met een aantal samples van onze producten. Verder zitten er verschillende Scoopie’s en een shake beker in.

De samples die in de sportpoeders goody bag zitten bevatten veel meer dan de 1 of 2 doseringen, zoals gebruikelijk is bij samples. De samples die we in de sportpoeders goody bag hebben gedaan, bevatten minimaal 5 doseringen!

De supplementen die er in zitten komen uit de verschillende categorieën die we aanbieden. Zo kan je ook verschillende combinaties proberen en zitten er voor iedereen interessante supplementen bij.

Er zitten ook 2 verschillende maten van de handige Scoopie in. Deze maatschep is voor alle flesjes te gebruiken door de trechter die er op zit en de Scoopie kan ook nog eens afgesloten worden. Deze maatschep kan je dus gevuld meenemen en dit scheelt weer een hoop gedoe!

Verder zit er in de sportpoeders goody bag ook nog onze shake beker. Deze shake beker bevat een metalen spiraal bal die ervoor zorgt dat het poeder eenvoudig wordt gebroken en eenvoudig kan oplossen. De afsluiting is zeer sterk en kan niet los gaan tijdens het shaken.

De sportpoeders goody bag is natuurlijk ook het ideale cadeau om te geven aan één van je sport buddy’s!

 

 

 

 

Gewicht 1 kg

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SPORTPOEDERS GOODY BAG” te beoordelen

Have a Question? Submit it here!

*
*

*