Phenibut

10.95219.95 (incl.btw)

4.42 van 5

Beste prijs/kwaliteit verhouding!

Wissen

Phenibut is een derivaat van GABA, welke verschillende functies heeft in de hersenen.

GABA komt van nature al voor in de hersenen maar om de concentratie GABA te laten stijgen, heb je een supplement nodig. Een GABA supplement komt niet makkelijk door de bloed brein barrière heen en heeft daardoor een minder sterk effect. Phenibut komt wel eenvoudig bij de hersenen terecht.

Phenibut is een bijzonder supplement, wat voor verschillende effecten gebruikt kan worden. Alles hangt af van de dosering die gebruikt wordt. Een kleine dosering bijvoorbeeld, doet juist het tegenovergestelde als bij een grote dosering. Het wordt ook gebruikt als pre workout of als toevoeging aan een pre workout. Ook voor sociale gelegenheden kan het een geschikt product zijn.

Helaas mogen we volgens de wetgeving niks zeggen over de werking, effecten of dosering adviezen voor specifieke effecten. Gelukkig is er op internet genoeg betrouwbare informatie te vinden over dit product, maar je kan ons ook een mail sturen met je vraag.

Onze Phenibut is van hoge kwaliteit en extreem zuiver (minimaal 99.8%). Het is een zuur verbinding en heeft dus ook een zurige smaak. De meeste mensen drinken het gewoon met water, maar het kan ook met vruchtensap gedronken worden.

 

 De voordelen:

 • Sterk effect
 • Puur product
 • Hoge kwaliteit
 • Geen toegevoegde stoffen
 • Voor verschillende effecten te gebruiken

 

Waarschuwing:

Dit is een sterk product en is niet geschikt om dagelijks te gebruiken. Gebruik het maximaal 3 keer per week. Ook is het aan te raden om een pauze in te lassen van minimaal 1 week, na het een paar weken gebruikt te hebben. Pas op met alcohol, het effect werkt namelijk versterkend. Niet geschikt om mee auto te rijden.

 

 

Dosering

Neem 450 mg. tot maximaal 1000 mg. per dag.
Eventueel verspreid over verschillende kleinere doseringen per dag. Begin altijd eerst met een lage dosering om te proberen

Dosis

Een oranje 0.625 cc maatschep bevat ongeveer 450 mg. Phenibut
Een witte 1 cc maatschep bevat ongeveer 750 mg. Phenibut

Supplement facts

phenibut

12 reviews for Phenibut


 1. 5 van 5

  :

  Snelle levering. Goed product werkt zoals ik hoopte

 2. 5 van 5

  :

  Snel geleverd en prima kwaliteit

 3. 5 van 5

  :

  Snelle levering …goedkoop….kwaliteit is goed….ga hier zeker vaker bestellen.

 4. 5 van 5

  :

  Zeer tevreden met de phenibut van sportpoeders. Doet wat het moet doen en in vergelijking met andere webshops is de prijs zeer goed.

 5. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Dit gewoonweg fantastisch! Energie, feel good, weg met stress, echt top gewoon! Kan er ook heel lekker op trainen. Neem het wel niet elke dag, schijnt te wennen, alhoewel ik daar niet veel van gemerkt heb.

 6. 3 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Geen top kwaliteit. Ook staat er geeneens bij of het faa of hcl is, of de puurheid ervan. Wel snelle levering.

  • :

   Jammer dat u er geen positieve ervaring mee heeft.
   Alle phenibut is standaard HCL en dit is ook de phenibut die verkocht wordt. Als het een speciale variant is zoals FAA, wordt dit er uiteraard bij vermeld.
   Onze zuiverheid is 99.98% en uw ervaring wat betreft de kwaliteit is ook duidelijk anders als onze andere klanten ervaren.
   Ons certificaat wat betreft zuiverheid heeft altijd online gestaan, maar vanwege werkzaamheden aan de shop is het sinds afgelopen week tijdelijk niet zichtbaar.

 7. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Ik neem mijn woorden terug. Dit spul is geweldig. zeker op lege maag en na wat experimenteren voor een goede dosis vind ik dit spul ook fantastisch. Bedankt voor jullie reactie n.a.v. de review. Goede professionele website. Zeer puur spul idd (geloof ik zeker weten).

  • :

   Bedankt voor uw nieuwe review. Producten worden altijd beter opgenomen op een lege maag, vooral met Phenibut is het erg belangrijk om de geschikte dosering te vinden.

   Tip: Combineer het met Cafeïne voor een energiekere werking!

 8. 1 van 5

  :

  Waarom zetten jullie niet bij de beschrijving neer hoe mensen die nieuw zijn in het gebruik van phenibut het moeten gebruiken? Want me keel was naar de tyfus de zuurgraad van dat spul ligt nogal hoog. Niet iedereen is een expert in dit soort suplementen en niet iedereen gaat er uren voor zitten kennis op te doen online. Jullie kunnen op ze minst als verkoper van phenibut duidelijk vermelden hoe en waarme je het het beste kan mixen

  • :

   De wetgeving op het gebied van supplementen, maakt het niet mogelijk om openbaar informatie te verschaffen. We kunnen wel informatie verschaffen als we via de mail benaderd worden.

 9. 5 van 5

  :

  Snel geleverd, goede kwaliteit en mooi verpakt/

 10. 5 van 5

  :

  Super kwaliteit, doet wat het hoort te doen!

 11. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Supersnel thuisbezorgd in de brievenbus.

  Ik gebruik phenibut op dagen wanneer ik met een beetje down voel en bepaalde gedachten en gevoelens heb.
  Phenibut helpt me daarbij. Je zit lekkerder in je vel met dit product.
  Ik neem wel wat meer dan de aanbevolen dosering, omdat je lichaam gauw gewend raakt aan phenibut.

 12. 4 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Snelle levering, goede kwaliteit, zeker aan te raden als je een goede vendor voor phenibut zoekt.

Een beoordeling toevoegen

Q: wanneer hebben jullie het weer binnen en zouden jullie mij een email willen sturen als het weer binnen is zodat ik het meteen kan bestellen? alvast bedankt, liefs maura
— Asked by maura on 02/02/16
A: We durven geen exacte datum te geven, wanneer het weer op voorraad is. De laatste keer heeft het ook veel langer geduurd als verwacht. We hopen met 2 weken alles beschikbaar te hebben in de shop. We zullen u op de hoogte houden!
— http://sportadmin
Q: Willen jullie mij een mail sturen zodra t binnen is? Groeten ben
— Asked by benjamin van duiven on 23/02/16

This question has not been responded to yet.

Q: Goedemiddag, wanneer is er weer voorraad? Mvg, Martine
— Asked by Martine Schouten on 11/03/16
A: We verwachten de nieuwe partij tussen 20 en 30 maart.
— http://sportadmin

Have a Question? Submit it here!

*
*

*