Pre workout vergelijken

Extreme pre workouts….

Elke shop en elk merk heeft tegenwoordig wel een zogenaamde “extreme pre workout”. Het klinkt lekker extreem dus het zal wel goed zijn toch?!

Extreme pre workouts bevatten krachtige ingrediënten in hoge en werkzame doseringen.. althans, dat wordt in de product beschrijving vermeld. Als je naar de samenstellingen kijkt en bijbehorende doseringen, kom je er al snel achter dat al het extreme meestal alleen in de totale caffeine dosering zit. De andere krachtige ingrediënten en hoge doseringen worden meestal achterwege gelaten. Daarnaast staat het natuurlijk wel extreem als er veel ingrediënten op het label staan, maar met onder gedoseerde ingrediënten heb je er niet zo veel aan. De samenstelling wordt vaak nog wat aangevuld met wat vitaminen, maar kopen we nou echt een pre workout vanwege de vitaminen en omdat ze zo’n sterke boost aan je training geven?

Beperkte mogelijkheden vanwege EU-wetgeving

Het is vanwege EU-wetgeving op dit gebied ook niet (meer) mogelijk om met bepaalde ingrediënten te werken, bepaalde doseringen te gebruiken of om ingrediënten te combineren. De mogelijkheden zijn dus beperkt voor een legale extreme pre workout. Dit verklaart meteen waarom je zo weinig variatie meer ziet tussen de huidige pre workouts. Toch is er nog voldoende mogelijk en is er genoeg ruimte voor verbetering als je het ons vraagt.

Vanwege de tegenvallende pre workouts, kiezen er steeds meer sporters voor om een eigen pre workout te maken of om een pre workout uit te breiden met wat extra ingrediënten. Dan ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres, maar het werd nu ook tijd om met een kant en klare pre workout te komen. The Rebel is onze “hardcore pre workout” en is voor de verandering wel harder dan de rest!

Pre workout vergelijken

Dit kan natuurlijk ook gewoon een mooi verkoop praatje zijn en we gaan onze pre workout dan verder ook niet promoten. We laten jullie zelf een beslissing nemen over wie nou eigenlijk de hardste “extreme pre workout” heeft.

Hieronder vindt je de samenstellingen van een aantal populaire “extreme pre workouts” die momenteel in Nederland verkocht worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Would you like to have €5,- discount?

Join our newsletter and receive €5,- discount on your order! Stay on top of our weekly deals and new products.

We won't spam you! Read our privacy policy for more information.

Shopping Cart
Onafhankelijk geverifieerd
6607 beoordelingen
$(document).ready(function() { $(".add_to_cart_button").removeClass("ajax_add_to_cart") });