Phenibut alternatieven

Phenibut was een veelzijdig product, waar veel mensen het ideale supplement in vonden. Maar eigenlijk zoals met alles wat goed werkt… het mag niet meer verkocht worden.

Gelukkig zijn er nog veel andere producten die over bepaalde effecten en eigenschappen beschikken, die als geschikt alternatief voor Phenibut gebruikt kunnen worden. Wij begrijpen ook wel dat de werking van onze Phenibut erg goed was en dat er helaas geen alternatieven beschikbaar zijn die exact hetzelfde werken of dezelfde kracht hebben. Toch zijn wij van mening dat er voor bepaalde eigenschappen en effecten van Phenibut, andere alternatieven beschikbaar zijn waar je misschien wel mee geholpen kan zijn.

De meeste mensen gebruikten Phenibut voor een betere en diepere slaap, voor meer ontspanning of om bepaalde angsten en spanningen tegen te gaan. We hebben best veel producten in ons assortiment die hierbij kunnen helpen. Er is alleen een groot nadeel, want we mogen deze effecten niet specifiek benoemen bij de producten. Dit zijn zogenaamde gezondheidsclaims en dit mogen we bij de meeste producten niet vermelden. Gelukkig kan je zelf natuurlijk ook een beetje onderzoek doen op het internet en daar kan je voldoende informatie vinden over deze producten en de werking hiervan. Wij gaan je in elk geval alvast een beetje helpen en je de juiste richting opsturen ūüėČ

De belangrijkste werking van Phenibut, was het verhogen van de neurotransmitter GABA in de hersenen. GABA heeft een remmende werking op overactieve neuronen in de hersenen en zorgt voor meer balans tussen de neuronen. Hierdoor heeft GABA een ontspannende en kalmerende werking, wat verantwoordelijk is voor de krachtige werking van Phenibut. We hebben GABA ook als los supplement, alleen passeert dit de bloed/brein barrière niet zo goed als Phenibut. Hierdoor zijn de effecten een stuk milder en heeft het een korter effect. Volgens enkele onderzoekers is dit echter niet zo belangrijk, want het schijnt wel effect te hebben op andere delen van het zenuwstelsel. Hierdoor kan het nog steeds een effectief product zijn.

We hebben enkele producten die ervoor zorgen dat GABA makkelijker door deze bloed/brein barrière komt. Dit zijn de producten L-Citrulline malaat en citroenmelisse extract ook wel bekend als Lemon Balm extract. Deze combinaties kunnen dus een geschikt alternatief zijn om te proberen!

 

                    GABA Booster

GABA booster

                            GABA

                        L-Theanine

L-theanine

                                Relax!

   

                             5 HTP               

5 htp

           Citroenmelisse extract

citroenmelisse extract

           Ashwagandha KSM-66 
Ashwagandha extract

                     

 

 

 

 

 

 

 

Would you like to have ‚ā¨5,- discount?

Join our newsletter and receive ‚ā¨5,- discount on your order! Stay on top of our weekly deals and new products.

We won't spam you! Read our privacy policy for more information.

Shopping Cart
Onafhankelijk geverifieerd
6607 beoordelingen
$(document).ready(function() { $(".add_to_cart_button").removeClass("ajax_add_to_cart") });