pre workout maken

Eigen pre workout maken?

Lees hier alles over  zelf een pre workout maken

Waarom zelf een pre workout maken?

Supplementen bevatten veel toegevoegde stoffen zoals bijvoorbeeld suikers, kleurstoffen, smaakstoffen, zoetstoffen en conserveringsmiddelen. Niet iedereen kan deze stoffen verdragen of hebben andere redenen waarom ze deze stoffen liever niet binnen willen krijgen. Er zijn geen pre workout supplementen te koop, waar deze stoffen niet in verwerkt zijn.De meeste pre workout formules bevatten lage doseringen van de ingrediënten of ingrediënten die niet bewezen effectief zijn. Je ziet vaak een uitgebreide ingrediënten lijst op het label en dit ziet er erg indrukwekkend uit. Maar voor een goede werking moeten er wel de juiste doseringen gebruikt worden! Hier speelt de wetgeving ook een rol, want van sommige ingrediënten is er een maximale toegestane dosering bepaald.

Met onze pure supplementen, kan je eenvoudig zelf een pre workout maken en bepaal je zelf welke ingrediënten er in komen!

Pre workout supplementen bevatten tegenwoordig bijna allemaal dezelfde ingrediënten en er zijn nog maar weinig formules die er tussenuit springen. Dit komt vooral door de wetgeving die het erg moeilijk maakt voor supplementen bedrijven om formules samen te stellen. Veel pre workout supplementen vallen een beetje tegen en zijn niet meer te vergelijken met de werking van de pre workouts van vroeger. Om toch een beter effect te krijgen, nemen de meeste mensen grotere doseringen als wat er wordt geadviseerd. Hierdoor wordt je pre workout supplement natuurlijk een stuk duurder en krijg je ook meer van die ongewenste ingrediënten binnen. Meestal is het berekend op 30 doseringen, maar op deze manier haal je er bijvoorbeeld maar 20 doseringen uit.

Wanneer je de losse supplementen in bulk hoeveelheid koopt, bespaar je een hoop geld en wordt elke dosering flink goedkoper!

Zelf een pre workout maken klinkt lastig, maar dat valt hartstikke mee! Natuurlijk heb je wel een klein beetje kennis en informatie nodig over supplementen. Je kan ook een bekende pre workout formule gebruiken en deze aanvullen met wat extra ingrediënten om meer van een bepaald effect te krijgen. Het is niet aangeraden om verschillende stimulanten met elkaar te combineren. Dit versterkt elkaars werking en kan tot ongewenste effecten lijden.De wetgeving maakt het helaas niet mogelijk om duidelijke informatie te geven over de effecten en werking van supplementen. Gelukkig staat het internet vol met informatie over supplementen, dus iedereen kan de werking van een supplement opzoeken. Welke doseringen geschikt zijn, kan je ook eenvoudig op internet terug vinden, maar op onze site hebben we natuurlijk ook een dosering advies staan bij elk product. Dit kan je vinden onder het kopje “supplement facts”.Om je alvast op weg te helpen met zelf een pre workout maken, hebben we alvast een pre workout basis pakket samengesteld. Dit bestaat uit 4 supplementen, die een sterke basis vormen voor je eigen pre workout. Het pre workout basis pakket bestaat uit Beta Alanine, Caffeine, L-AAKG en Taurine.

Dit zijn de populairste pre workout ingrediënten:                                                                

Je kan het beste per training de ingrediënten in een shake beker gooien, zo weet je zeker dat je van alles de juiste hoeveelheid binnen krijgt. Als je alles in 1 keer gaat maken, zorg dan wel dat het goed gemengd wordt. Het mengen is niet met 2 minuten klaar.*Zelf een pre workout maken, doe je het beste met een digitale weegschaal, om zo de exacte doseringen te bepalen. Je kan bij ons een kleine en kwalitatieve digitale weegschaal kopen. Ook voor alle andere benodigdheden kan je bij ons terecht. Klik hier voor alle accesoires   

Would you like to have €5,- discount?

Join our newsletter and receive €5,- discount on your order! Stay on top of our weekly deals and new products.

We won't spam you! Read our privacy policy for more information.

Shopping Cart
Onafhankelijk geverifieerd
6607 beoordelingen
$(document).ready(function() { $(".add_to_cart_button").removeClass("ajax_add_to_cart") });