Eigen pre workout maken?

Kan je geen goede Pre Workout supplementen vinden…? Maak dan je eigen pre workout!

 

Waarom een eigen pre workout maken?

Helaas bevatten de meeste pre workout formules lage doseringen of ingrediënten die niet bewezen effectief zijn, waardoor je niet het maximale uit deze ingrediënten haalt. Daarnaast bevatten supplementen ook veel toegevoegde stoffen, zoals suikers, zoetstoffen en anti klonter middelen. Helaas kom je hier niet om heen en daarom bieden wij alleen pure supplementen aan.

Pre workout supplementen bevatten bijna allemaal dezelfde ingrediënten en zijn er nog maar weinig producten die er tussenuit springen. Er wordt vaak gebruik gemaakt van zogenoemde “blends”. Deze blends bevatten verschillende ingrediënten maar zijn vaak erg laag gedoseerd. Sommige doseringen zijn zelfs zo laag, dat het niet eens een werkzame dosering is. Het ziet er leuk uit op een ingrediënten lijst, maar je hebt er niet zo veel aan.

Het kan dus handig zijn om zelf je eigen pre workout te maken met bijvoorbeeld dezelfde ingrediënten als in populaire of bekende pre workouts, maar dan in doseringen die wel effect hebben op jou. Wanneer je het groter inkoopt, wordt het ook nog een stuk voordeliger en je hoeft maar 1 scoop te nemen i.p.v 2 of 3 scoops waardoor je pot zo op is.

Vaak hebben supplementen en extracten een sterke smaak, daarom zitten pre workout supplementen vol met suikers en smaakstoffen. Onze supplementen zijn alleen in de pure vorm beschikbaar dus zonder smaken. Wij hebben een aantal smaakstoffen te koop, die je bijvoorbeeld kan gebruiken voor je eigen pre workout mix. Je kan er ook wat limonade of vruchtensap doorheen mengen als de extra calorieën geen probleem voor je zijn.

Om het wat makkelijker te maken hebben we een pre workout basis pakket samengesteld die uit 4 basis pre workout supplementen bestaat.

Mis je de kennis of weet je niet goed waar je moet beginnen? Hieronder zullen we enkele voorbeelden tonen van verschillende pre workout formules.

 

basis formule


 

 

 

 

*Wanneer je zelf een pre workout gaat maken, is het wel aangeraden om de ingrediënten zorgvuldig af te wegen. Je kan bij ons een kleine maar kwalitatieve digitale weegschaal kopen.

digitale weegschaal